Lige så meget, som jeg nyder at gå og hygge om mine MEGA KÆMPE tomatplanter – lige så meget synes jeg faktisk det er for varmt!!

Alt det i haven stortrives……….men hunde og mennesker ligger brak i de varme timer.

Smilla bor her i disse dage, mens familien er på ferie. Super hyggeligt – og endnu en gang glæder jeg mig bare over min rummelige flok, der glad tager imod. De går sammen alle sammen i fred og fordragelighed.

Lørdag havde vi collie-træf – 11 stk. hunde og 7 mennesker. Meningen var der skulle trænes seriøst igennem til efterårets Colliemesterskaber – som er et nyt tiltag.

Vi fik da også trænet – lidt 🙂 Det var simpelthen HOT!!!

Til gengæld er lidt, men godt – en god strategi. Donna fik lagt apporter ud op af en masse siddende mennesker/hunde – og gøende hunde også. 100 % succesrate.

Casey fik gået en masse fri ved fod, vi fik trænet target, felt – og positioner under gang. Trods de massive forstyrrelser arbejdede hun meget intenst og super godt. Herligt!

Smilla havde jeg med – og vi fik trænet en masse felt+ startet søster Summer op i det også. Så jo – vi fik da lavet noget – og også talt en masse om træninsstrategier m.m. Det er altid godt!


Her er 8 af de 11 deltagende collies. Casey fik lov at vente – jeg syntes Donna + Smilla var nok at dække af, når der også skulle tages billeder 🙂

Her fra huset deltog Donna, Casey, Smilla, Summer, Rammstein og Madonna. Simpelthen så dejligt at se dem alle – og skønt at se, hvor godt de har det!!

Rammstein har undergået samme udvikling som brormand Bassie. Begge har haft perioder de første par år, hvor de så lidt sjovt ud – og vupti – når de nærmede si 3½ år stod der pludselig den lækreste lækre, store, maskuline, flotte hanhund. Jamen – det er jo trylle trylle 🙂

Hold da op, Rammse er blevet en stor flot dreng – og dygtig også!!!! Flot fokus, arbejdsvilje – og jeg bemærkede da også lige samme egenskaber som hos søster her i huset – 5. gang han blev sendt efter apport, var det stadig med 220 i timen. Fuld fart frem – og de går ikke død på gentagelser.

Madonna er nu 8 mdr – og større end sin mor 🙂 Også større end søster Summer, hvilket er lidt sjovt, da hun er ½ amr. Bianca er på str.med Smilla – så E´erne er blevet nogle store hunde, må jeg sige!!

Godt nok knald på Madonna også – og ekstremt social. Enhver der bare gad at kigge på hende, havde en glad hund hængende over sig fluks 😀 Hun minder mig lidt om Casey på nogle måder…….meget sjovt.

Efter næsten 4 timer på træningspladsen var der middag herhjemme på sammenskudsbasis, og det var godt nok en lækker omgang. Grillede pølser, pulled pork, lækre salater, tærter, brød – og is m. frugt til dessert. Wow – ren luksus!!!

Jeg fik taget nogle billeder – og de ryger ind hist og pist under de forskellige hunde i galleriet.

Nu vil jeg bruge disse dage til at få spundet en masse garn. Jeg har vilde ambitioner om at få ryddet lidt ud i lageret af uld – så man igen kan komme frem i skuret 🙂

Når først vi når til projekt hvalpe – så når jeg intet, så det må være nu.

Onsdag går turen dog til Jylland – så skal jeg over og se Bassies hvalpe. Det glæder jeg mig til!

Fik lige nogle billeder af Rammstein – som jo træner i beredskabet. Der bliver bygget mange sjove ting i baghaven han kan øve sig på…………Se blot her :