Så er der ro på flokken 😀

Aftenturen gået, fodring overstået – og nu ligger der hunde over det hele og snorkbobler 😀 Ret hyggeligt.

Summer bor her pt. Det er en uge siden hun flyttede ind, og hun skal bo her til d. 16./17. okt ca. Hendes ejer er i USA, og så er det jo herligt Summer bare flytter ind her,og opfører sig som havde hun altid været her.

Hun er en skæg lille hund, og jeg griner af hende mange gange på en dag. Summer og mormor Honey er bare nogen banditter – de knokler rundt og leger. Jah – og Silver også………resten gider ikke rigtigt det der hjernedøde ræsen rundt.

Sjovt at se hvor mange træk hun har til fælles med Donna og Honey. Helt ned i detaljer……..f.eks kan ingen af dem gå en tur uden at skulle samle et eller andet op. Pinde, sodavandsflasker, plasticposer what ever……….Det er dem alle 3, og scorer en af dem en ting først- går den vilde jagt ind. Summer og Honey har nu flere gange stået og trukket tov i en gren 🙂

Bianca ( L. Eternal Flame ) og hendes sambo-collie har været forbi til vask. Særligt Joey trængte meget, fordi han er blevet kastreret, og derfor var i gang med at smide al pelsen.

Men jeg fik taget et billede af Bianca, som er på forsiden. Smuk, smuk pige. Hun er slet ikke stillet op – hun er ikke trænet, og kan ikke stå stille 5 sek 🙂 NU vil jeg låne hende over vinteren, og få trænet lidt – og så kan hun udstilles til foråret + forhåbentlig få en LP1 titel. Hun er jo kommende avlstæve her i huset – og det er rart de har udvist noget arbejdsmæssigt, synes jeg. Hun er dog vildt lækker at træne med – så det skal nok gå. Hun bor nu under 200 m herfra – så det er jo nemt 🙂

Hun trives også godt her………se engang hvor hun hygger med halvsøster Summer.De er lige tossede :

Dagene står pt på en masse træning i Vores Hundeskole – og oprydning m.m. I morgen venter en opgave med at få styr på rosetter m.m. Har dem jo hængende på væggen, men der er godt nok kommet mange til på det sidste, og der begynder at være nogle pladsprobs.

Rokken er der også gang i pt – og det er totalt hyggeligt!

Elsker min hverdag!