Nå – tid til update. Har glædet mig til i dag!!

Jeg kan godt lide eventyr – og den unge mand tager altid ud og slår drager ihjel. Først den lille lyserøde med ildflamme på ½ m – så den store brune med onde øjne – og ildflamme på 2 m. Til sidst er det den store giftigt-grønne med verdens ondeste ånde – og som spyer lava og i hele taget er en vederstyggelighed uden lige. Men thi – det er ganske vist – han får altid slået den ihjel og vinder prinsessen!!

Man forstår hvorfor eventyr er opstået……..man skal så grueligt meget igennem, men SÅ bliver det godt. Man skal bare holde ud………De giver håb.

Diverse film fra Hollywood er bygget op på samme måde. Die hard 1,2,3 – og 17. Helten slår den ene onde bandit ihjel efter den anden – men ender med prinsessen.

Nå – men derfor fik jeg stress for år tilbage 😀 Jeg slog drager ihjel – konstant og hele tiden – men “prinsessen” kom bare ikke rigtigt. Der var bare en ny drage om næste hjørne igen.

Jeg er i dag meget bevidst om at dragen er prinsessen 😀 Hæ ja – mange mænd synes sikkert deres ungdoms “prinsesse” er blevet en drage, men her er det omvendt 😀

Belønningen/tilfredsstillelsen ligger i processen – ikke i resultatet. Kan også oversættes til hverdagen er det vigtigste………..

Det har været MEGA stort at opleve Donna flytte sig. De ting som vi skulle arbejde med ift LP3 programmet, var egentlig ikke øvelserne – men hendes generelle utryghed ved andre hunde, efter hun blev overfaldet. Altså noget adfærdsmæssigt……….

Den proces har været fantastisk – at se hende flytte sig og nu selv opsøge fremmede hunde for at hilse…….er stort!

Resultatet er hun nu på 6 Lp3 prøver har stået med 5 1. præmier – og de 4 gange med vinderplaceringer.

Således sluttede hun sin “LP3-sæson” af i lørdags til Colliemesterskaberne med at vinde sin femte 1.præmie i LP3.

Hun er falsk drægtig pt – noget hun altid har lidt af – og sågar en sodavandsflaske blev udnævnt til hvalp – lørdag, inden vi tog afsted 🙂 Så hvis hendes fokus træningsmæssigt normalt ligger på 100% – var det på max 80 % lørdag.

Hun lavede fejl aldrig set før – rykkede over 1 hundelængde frem i stillingsskift, hvor vi plejer at ligge helt i top. Hun har det smukkeste fulde ud/sammen ellers………..men ja, er man distræt kan man komme til at tage et par skridt frem. Tsk tsk………det var en dyr en.

MEN – alligevel fik hun 1. præmie, så hun er godt nok stabil OG adfærden der tidl. var en blokering har ændret sig totalt. FEDT!!!!

Jeg er super glad for vores resultater – men mest af alt over processen. Det har været så super berigende altså!!

Prinsessen er ikke vore rosetter og “Hurra,sikke mange points”…….det er at kigge ind i Donnas øjne og forstå hvad hun faktisk har gjort/overvundet for samarbejdet med mig. Jeg elsker den hund – over alt!!!

– og i morgen har hun fødselsdag 🙂 6 år bliver hun…….og hendes søskende. De er alle alias mit første kuld………Utroligt som tiden går, og alligevel har der været ufatteligt mange oplevelser i den tid. Så mange jeg ikke rigtigt forstår alt det er sket på kun 6 år……

Summer er kommet i løbetid – og lige pt synes Silver hun er lækker, og de flirter vildt 🙂 Hun lægger ikke halen til side endnu, og jeg vil tro hun er klar til en date hen mod/i weekenden. Meget, meget spændende…………..

Det er dejligt at have hende her. Hun indgår fuldstændigt i flokken og holder de gamle unge og i god form 😀 Hun får sat godt gang i dem i al fald………. 😀

Såeh – jeg håber hun får en datter, der ligner hende – sådan en kunne jeg godt tænke mig 😀