Så hviler ro over land – eller huset her i al fald.

Synes hele tiden jeg går og tænker – “så, nu skal det og det bare overståes – SÅ skal vi slappe af og hygge os” – men så kommer der noget nyt. Jeg synes september og oktober har været 2 travle måneder – og november er nu linet op til at være lige så travl. Blot med nogle andre ting.

September + halvdelen af oktober stod i LP3 prøvernes tegn. Stort set hver weekend var vi af sted. Den ene weekend, hvor vi ikke skulle det – var der udstilling i Ballerup. Det hele er gået fantastisk, men der har ikke rigtigt været tid til at hvile på laurbærrene.

Summer flyttede ind her i oktober – og skulle bo her 3 uger, mens ejer var i USA. Det har været SUPER hyggeligt. Hold da op, hvor er hun bare en lækker lille hund. Der er også godt med jagt hende – får hun færten af harer, pindsvin, katte m.m. – så er der partyyyyyy. Sjovt nok har jeg også sådan et par stk selv – så besluttede ret hurtigt at dele flokken op på ture. Dels for at de fik bedre ture med mere råderum, flere kunne gå i fleksliner – og jeg risikerede ikke at blive væltet på vådt græs. Vi har virkelig en million harer her omkring.

Jah – så er min bil også afgået endeligt ved døden, så alle ture er med udgangspunkt her fra adressen, og der er virkelig en rede i nærheden med ældre mænd, med ustyrlige løse labradors – så rart at have mulighed for at losse et kræ væk, hvis det skulle være nødvendigt. Et scenarie som var ret realistisk – fordi Summer kom i løbetid efter at have været her et par dage. Heldigvis skete det ikke!!!

Så jeg har fået gået nogle km – og nogle timer dagligt 🙂

Allerede da Ellyn fik Summer som hvalp, tilbød hun jeg måtte bruge hende i avl, hvis jeg havde lyst. Den aftale havde hun med sin forhenværende opdrætter, og den ville hun egentlig også gerne have med mig. Det har vi talt om gennem årene, og Summer har jo udviklet sig til lige sådan, som jeg synes de skal være. Super UHM, flot eksteriør, meget fine arbejdsevner + samarbejdslyst, masser af drift – og hamrende social. Så jo – det vil være fantastisk at kunne bruge hende i avl. Derudover har hun boet her ret ofte ifm ejers rejser, kurser m.m. – så hun er en del af flokken og helt tryg her. Sådan skal det være!

Så er der det med hanhund – og jeg har virkelig været vidt omkring. Jeg vil gerne selv beholde en hvalp, og det kunne være spændende med noget nyt fantastisk blod. Var sådan set indstillet på at køre til Nordpolen og parre, hvis det skulle være……

Men jeg har simpelthen ikke kunnet finde nogen bedre end Bassie. Ikke uden at måtte gå på kompromis med ting, som er vigtige for mig. God sundhed f.eks – eller eksteriøret. Mange, som træner meget og går meget op i mentalitet m.m. udtaler ofte de er ligeglade med eksteriøret – det er jeg så altså ikke. Jeg VIL have nogle ordentligt vinkler, god krop, god front – for kroppen skal også bruges, når vi arbejder jo. Den skal holde mange år.

Har fundet et par enkelte andre, som kunne være noget – men hvor tæverne ofte går tomme efter dem eller lign. ting – og så vil jeg ikke køre så langt.

Så den her gang skal vi ikke over åen efter vand. Bassie er jeg helt vild med – og ja, erkender blankt jeg sikkert er kennelblind. Synes han er bygget helt fantastisk, skønt hoved – og så er han bare jordens sødeste hanhund. Kan med alt og alle – selv sure gamle Gimli. De to logrer bare og så lægger de sig ryg mod ryg. Bassie har flot UHM – og der er knald på ham, men der er absolut intet skarpt. Møder alt og alle med venlighed. DET kan jeg godt lide. Faktisk er jeg ret vild med ham……..og kan svage dage fortryde han ikke bor her 🙂

Hans kuld med Donna er virkelig dejlige hunde…………Bianca følger jeg jo på allernærmeste færd – og ja – det er det jeg vil.

Håber sådan der kommer en dejlig tæve efter Summer/Bassie ( til mig selv ) – og helst en 3-4 stk. så der kan blive til andre også. Jeg skal love for der er interesse for det kuld – hold da op!!!

Så der må godt krydses fingre “derude” 🙂

Vi havde dog 3 super fine parringer – 3 dage i træk, og lige de dage Summer gerne ville, så udgangspunktet er super. Totalt luksus at have hanhunden i huset – og have ro omkring det af den grund.

Herpesvaccine har hun også fået – så nu er det “bare” at vente. Jeg har dog en udefinerbar fornemmelse af, at “den er der”. Men nu må vi se…………..

5 dage med Bassie og Summer i huset, parringer m.m. – det var lidt hårdt arbejde. Men alligevel dejligt at have dem “hjemme”.

Nu er det nye udfordringer her i nov. – og så går tiden da også stærkt til vished omkring hvalpeplanerne.

Forude venter hele 6 fri ved fod kurser – og nu også et “fortsætterkursus”, som jeg har brugt noget tid på at skrue sammen. Mange af mine kursister vil gerne træne videre, trods kommende vinter – så der skal også skrues kurser sammen der. Så der bliver noget at se til der – bl.a en tur til DCH, Haderslev og holde et par kurser.

Men det er jo herligt – og så må der findes lidt tid også til at få trænet egne kræ. Casey skal have pudset LP3 af her over vinteren – nu er det hendes tur til at lave lidt seriøst arbejde 🙂 Donna skal lære at gå på højre side……….såh, planer er der nok af!

Lige denne weekend nyder jeg dog for vildt. INGEN planer, udover at vaske køkkenskabe af, rydde lidt op – og spinde/strikke. Efteråret tæsker løs udenfor – tror min søn og jeg skal have æblekage i eftermiddag. Love it!!!