Så er Snehvide og de 7 små sorte slyngler blevet 1 uge. Der er en tommelfingerregel – at når de bliver 1 uge, skal de helt have fordoblet deres fødselsvægt. Indenfor 7-10 dage skal de gøre det. Jeg har aldrig oplevet andet end den er fordoblet, når de er 7 dage – og således også i denne omgang.

Den mindste hvalp fordoblede allerede i går – og den største mangler 20 gr. i fordoblingen, men hun er stadig den største af alle hvalpene. De ser store, fine og lækre ud – og jeg er totalt forelsket!

De er begyndt at komme lidt op at sidde, og kan stavre lidt omkring. De har dog stadig ikke øjne, men det varer ikke mange dage – så begynder de også at åbne sig.

Summer er en super mor – hun minder mig så meget om Donna. De har utroligt mange fællestræk, og måden at være mor på er helt den samme. De er bare SÅ gode til det.

Julefreden er ved at indfinde sig – huset er skuret og skrubbet, der er bagt småkager – gaverne er for længst købt og klar – eller sendt af sted til modtagerne.

Så det er bare at nyde det – og det gør vi 🙂 Svært ikke at hygge sig max med en flok varylere i huset. Man kan sidde og stirre på dem i timer….forestille sig, hvordan de vil udvikle sig, allerede nu spotte små forskelle i temperamentet…………jeg elsker det.

Sad og kiggede billeder af sidste kuld i går – og faldt over et billede af Madonna, da hun var en lille hvalp. Jeg havde skrevet den kommentar – at hun mindede mig om hendes farmor Andrea. DET er skægt – for det gør hun den dag i dag som voksen. Hun har utroligt meget Andreas adfærd – kan ikke gå 2 skridt uden halen er ved at logre af – og hele udtrykket er meget det samme. Hun er så større end Andrea, og mere langlemmet – men der er meget Andrea i hende. Det tænkte jeg allerede da hun var 4-5 uger. Skægt, det holder stik.

Så lige nu er det jeg spændt på, om mavefornemmelsen omkring lille-pigen holder stik. Hun minder mig om Donna…….det bliver spændende at se, om det passer som hun vokser til.

Jeg ser også ting i de andre – en af dem ligner virkelig farmand – men det er en pige 😀 DET bliver også sjovt at se…………

Så er der en, der er en kopi af sin mor………..osv.

Der er kommet svar på Lunas blodprøve – hun her knaldhøje værdier, så hun har de flåtoverførte sygdomme i udbrud. Hvor ER det godt det er opdaget. Det er allerede nu efter få dage på antibiotika en hel anden hund de har – med mere energi og fuld af pep igen. Nu håber jeg Luna kommer godt og hurtigt over det!