Så bliver de små 4 uger i morgen – og halvdelen af tiden hos mig er gået. Det går alligevel stærkt – hold da op. En utrolig intens tid!!

Det er nu det rigtigt bliver sjovt. De er bevidste – og begynder at kunne en masse. Stadig relativt små – ikke helt sikre på benene endnu heller – men de synes verden er spændende, og er friske på det meste.

Så et fif om at bruge et balancebræt til dem. Det er meget oppe i tiden at træne med vore voksne hunde på diverse balance-ting – for at optræne kropskontrol m.m. Så det var jo et sjovt fif – og så blev der nævnt man kunne købe det for 49 kr. hos Netto.

DET skulle prøves – selv om jeg godt nok tænkte, det nok var lidt “overkill” med hvalpe på 3½ uge.

Det var det så ikke – det var hamrende skægt, syntes de små. Jeg skulle jo også lige selv prøve – den ER jo til mennesker. Lad mig bare slå fast – det er altså ikke så nemt, og det kræver stor koncentration og musklerne arbejder hele tiden. Jeg har sikkert rigtigt godt af at låne den lidt hver dag 😀

De små gik på opgaven med krum halsen – forbenene på – og så blev der ellers vippet, men de fandt hurtigt ud af at bevæge sig langsomt og med kontrol – og allerede efter 1 døgn kunne de komme op og stå på det – og gå hen over det. IMPONERENDE!!!!

Det har også været imponerende, hvor tiltrukket de var af at prøve sig selv af. Det var totalt fluepapir for dem – Storepigen kunne dårligt vågne, inden hun stolprede hen til brædtet og da hun så det, logrede hun.

De er så seje altså!!!

Se de første 10 sek. her – hvor en hvalp bare vader over, som var det ingenting. Fuld kontrol :

//www.youtube.com/embed/kMGk8hhzu_IDer er kommet en del mennesker forbi på det sidste – og det fortsætter. Dejligt at se hvalpene synes det er rigtig hyggeligt – og selv kravler op på skødet af folk.

De sover stadig en del – men al vågentid anvendes max med at udforske nye ting. Det er en super skæg periode, synes jeg. Elsker at finde på ting at udfordre dem med.

I dag får de en lille tunnel fra Ikea – det skal de nok hurtigt finde ud af at rende igennem – når det er sket, bliver den også lagt ud i niveauer m.m. – ingen siger en tunnel skal ligge på lige gulv altid jo.

De skal også til at komme ud i resten af huset fra nu af – det er en sjov tid!

De har også smagt lammeben for første gang i går – også et hit :

//www.youtube.com/embed/8u_uR-QP_2M