Hovsa – så røg der lige en uge uden update. Sorry – men der er gang i den her!

Det er nu, det er rigtig skægt at se/besøge hvalpe, så her er en lind strøm af gæster. Det er super godt – for det er alle tiders socialisering for de små, og de kommende ejere lærer deres små pus godt at kende.

Dvs – for tævernes vedkommende varer det lige lidt inden de ved hvem de får. Det har alle pænt accepteret, men jeg ved hvor frustreret jeg selv er over, ikke at vide hvem………man vil så gerne have sat ansigt på 🙂

Men – jeg har skam også sporet mig ind på hvem jeg skal have nu, men der er lige en øjenlysning + lille hvalpetest der lige skal overståes først. Når den kommende lille kennelhund helst skal være super sund helt i top sundhedsmæssigt, må man vente på de sidste tjek. Ikke fordi jeg tror der er “noget” – begge forældre fri på øjnene som voksne, Bassie fri som hvalp – Summer “go normal” – man det er rarere at vide, end at tro.

Alle 5 tæver er ret ens. Ingen falder igennem. Stor nysgerrighed, tempo, opsøger glad og gerne gæster, leger……….ser dem som mentalt stærke alle 5, hvilket også giver nogle slåskampe indbyrdes 😀 De kan blive stjernetossede på hinanden af og til. Når man så begynder at pille i det, ER der indbyrdes forskelle. Jeg har pillet hende ud med mest drift og ga-da-knald – faktisk minder hun mig utroligt meget om Casey. Også selvstændig – klarer gerne tingene selv. Det er Casey også – vildt selvstændig collie, hvilket træningsmæssigt har været en udfordring til tider. Hun har skullet lære at synes det er fedt at stirre forelsket op på mig non stop – hvor Donna + afkom bare gør det.

Men nu kan jeg godt lide udfordringer – og til gengæld kan der falde bomber om ørerne på Casey – hun hverken hører eller ser det. Den her lille minder mig utroligt meget om Casey……….jeg glæder mig vildt til at komme til at træne hende og lære hende at kende rigtigt.

Glæder mig også vildt til at komme i gang med at træne med Casey for alvor igen. Sidste år var Donnas, forrige år var Caseys. Syntes det gik lidt vel stærkt med at blive færdig – så vi slog bremsen i sidste år og hyggede mere rundt end trænede målrettet. Tror det er godt med pauser – men nu skal vi i gang, når de små er flyttet.

De andre tæver i dette kuld er også meget livlige, leger meget og har knald på……men man kan alligevel se en større velvilje til at bøje af osv. Jeg har også en ide om hvor de enkelte skal bo der – men nu venter vi på den øjenlysning.

Hannerne er placerede. Det var nemt. De er nemlig en del mere forskellige end tæverne og der kom lige 3 hjem, der hver især passer perfekt til de 3.

Igen et kuld, der bliver spredt for alle vinde – men 3 stk. bliver på Amager. Det er herligt! Derudover skal de til Værløse, Grenå, Lolland og Holland – så de kommer vidt omkring. Der mangler stadig at blive solgt en tæve – hvilken vides så ikke, for som skrevet venter vi på øjenlysning, og så finder jeg sammen med familierne ud af hvilken der passer hvor.

Camilla ( grafiko.dk ) kom forbi en dag – en aftale der spontant opstod dagen før. Hun tog 179 billeder af hvalpene, der alle kan ses på gallerisiden ( F kuldet ). Jeg mangler vist stadig at få lagt de sidste ind – men de fleste er der.

Der er TRAVLT her i huset pt. Mange gæster, masser af rengøring – og så skal de små have nye daglige udfordringer. De store skal luftes, nusses og have kvalitetstid – og når man så lægger lidt indkøb, tøjvask m.m. til – så er den dag hurtigt gået!

Min bror har været forbi med hans børn ½ dag også – så der fik hvalpene lov til at gnaske lidt i et par mindre børn. Super godt – jeg tror efterhånden vi har været hele vejen rundt rent socialiseringsmæssigt. Ikke meget der mangler.

Jeg laver sådan små baner til dem hver dag – i går fik de en med vippebræt, palle, tunnel, paraply – og trimmebord. Trimmebordet blev slået sammen og sat på jorden. Så er det ca. 15 cm højt, og de kan selv hoppe op på pladsen og gå rundt. Det gjorde de – så nu kender de også det.
I dag skal de have klippet negle IGEN. Det sker tit, synes jeg – men hold da op, de kan rive!! Der kommer flere besøg – og så er den dag også hurtigt gået.

Vi nærmer os vejs ende…………..12 dage tilbage, og nu kommer en travl tid med chipning, øjenlysning, sundhedsundersøgelse, lille hvalpetest m.m. Den sidste tid er altid vildt intens.

Odin, som skal til Holland bliver dog lidt ekstra – familien skal lige have klaret en USA rejse først. Det er godt nok – så bliver her ikke helt tomt på et par dage.

Jah – og så ser det sådan ud, når man besøger. Det er en flok piratfisk 😀 Når man så er blevet spist, bidt i og overfaldet, kan man gå på den anden side af hegnet og få 7 voksne på skødet, der alle gerne vil nusses, kæles og er sikre på gæsterne er til DEM – mao en slags overfald igen 😀

Der er i øvrigt taget nogle utroligt gode billeder af Bassies søn Cato. Cato er fra det kuld Bassie lavede i Jylland sidste år – hvalpene er nu 8 mdr.

Godt nok en smuk dreng, synes jeg – og stor!! 8 mdr og 28 kilo – og ikke for tyk. Fotograf er Honnie.dk – hvilet er alias hans far Brian!

Han er storebror til F kuldet her – de har samme far. Han bliver også storebror i praksis, når L. Fire it Up alias Liam flytter over til ham “lige om lidt”. 🙂