Så er det vist tid til en update!

Jeg sætte løbende billeder ind i galleriet hos de forskellige hvalpe ( nye, som ældre ) og fik også lige opdateret,at alle hvalpe nu er solgt, men har ikke fundet tid til at skrive i bloggen. DET gør jeg så nu.

Den sidste hvalp, som manglede at blive solgt – var “hvid plet”. Men kort efter de 4 rejste sidste weekend, dukkede der også en dejlig familie op til hende. Hun er dermed flyttet til Næstved til nogle dejlige mennesker, og pekingeseren Charlie. De havde 2 hunde til for nylig, men måtte tage afsked med den ene, grundet svær HD, AD + der stødte mere sygdom til. De vidste hvad vej det gik – og også at den næste hund skulle være en collie.

Mor er træningsnørd og har været på masser af kurser – og beskriver sig selv som totalt hundenørd. Det er der ingen tvivl om – og ej heller tvivl om Flora har fået et rigtig dejligt hjem.

Dermed har alle hvalpe fået super hjem – og det er jeg rigtig taknemmelig over.

På facebook er der en gruppe, for hvalpekøbere af huset – og der er pt livlig aktivitet. De har jo fået udleveret socialiseringsskemaet i lighed med tidligere kuld, og jeg skal love der der gør noget ud af det. Der er daglige updates med billeder fra de fleste, og jeg nyder bare at følge med. Der ledes efter gravkøer, gåes ture på gågader,på broer, under tunneller osv.

Helt vildt imponerende et flot stk. arbejde, der laves. Det kan man så høsten glæden ved senere – sådan ca. resten af hundens liv!

Odin er her så stadig. Hans familie er pt på ferie i Texas, og det skal lige overståes først. Han hentes 1. marts og skal så køre hele vejen til Holland. Så pt har jeg ham ude og køre bil hver dag, så den tur kan gå så let og smertefrit som muligt. Synes nu har tager det pænt at køre bil – der er ikke de store problemer. Så jeg håber det bliver en nem omgang for både ham og familie.

Så er kun Fanny tilbage, og jeg glæder mig til at lære hende endnu bedre at kende. Bevares – jeg kender hende da rigtig godt, men det er nu alligevel noget andet, når der kun er en tilbage. Pt bruger hun stadig meget krudt på at lege med Odin. Vi er selvfølgelig også på en masse gode socialiseringsture – og i hele taget bare ture. I går var vi i det lokale butikscenter om formiddagen – og på stranden om eftermiddagen. Sidstnævnte ikke noget som gav krydser i skemaet – men en super lækker tur, hvor de tonsede rundt og godt nok gik i dørken bagefter 🙂

Tror man kan se her, hvor sjovt Fanny syntes det var – hun jodlede rundt med et glad grin derude. Sådan weeee-agtigt! 😀

Derudover kan jeg kun anbefale man kigger i galleriet under F-kuldet, hvis man vil følge med. Der er allerede en del billeder hos hvalpene – af deres ture m.m.

I morgen skal jeg op og gå tur med Aslan i Værløse – og Luna og Alice joiner også. De bor jo også i Værløse, så synes da bestemt Lapinette collierne skal mødes lokalt 😀 Jeg har hvalpene med og sikkert også Donna, som jo altid er glad for at se sin søster. Mao er der dømt party 😀

Torsdag skal jeg på tur med Molly – som jo bor om hjørnet. Så kan de små komme ud og lege med søster der. Der er en sidegevinst ved sådanne ture – vi får kørt en masse bil. Så det er vist win/win.

En super sødt billede fra ugen – er det her……Liam som putter hos sin nye storebror – newfoundlænderen Noa – og hans kødelige storebror ligger lige ved siden af. Hold fast, hvor er det sødt!!!

Den familiesammenføring med 2 ældre hanhunde er gået helt problemfrit. Hvor er det dejligt!!

Men der er mange flere billeder – det er fast arbejde st stjæle dem på facebook og lægge dem ind i galleriet 🙂

I dag får mine 2 små varylere besøg af Onkel Bobby, der gerne vil vaskes – det glæder jeg mig til!!