Mine hvalpekøbere er på facebook langt de fleste – og vi har en gruppe for os “Lapinetter”.

Spontant opstod ideen om en gåtur, og i går var der så tur til Karlstrup Kalkgrav – et ganske fantastisk sted, som ligger lige ved motorvejsafkørsel og er lidt en af naturperle. Der er en stor sø i bunden, og eftersom bunden er kalk, har vandet den mest fantastiske middelhavsblå farve.

Mange var til træning – og mange er også syge pt, men der kom 2 hvalpe fra A kuldet, 1 fra C, 1 fra D, 1 fra E – og 4 små F-hvalpe. Jeg havde bagt en kage og havde med, og endda rigtigt mange havde kaffe med 😀

Super dejlig tur, hvor der blev knipset løs – der er billeder her :
http://marts2014.lapinette.dk/#!album-66

Torsdag havde jeg lånt Bianca – og så havde jeg Donna og hende med på tur over i bakkerne. Emilie arbejder længe torsdag og så kan jeg jo lige så fint motionere Bianca – vi har jo en plan om at få nogle muskler på og omfotografere hende. Donna må så gerne tabe 1 kilo – og også gerne være godt muskuløs. Hun skal jo udstilles i år, og så må hun gerne være fit. Jeg har så i øvrigt også selv ret godt at det 🙂

Bakkerne er gode – op og ned – det kan mærkes i lårbasserne. Jeg spredte godbidder ud over siderne, og så kravlede hundene op og ned for at finde dem. Super godt for ben/ryg/balance m.m.

Det var rigtig hyggeligt – og vejret var pragtfuldt! Hundene hyggede sig og tæskede rundt og legede også. Totalt win/win/win-tur.


Onsdag startede Fanny til hvalpetræning i sheltieklubben. Det er godt hold at være på med mange forskellige racer. Border collie, sheltier, toller, cavalier og gravhund. Fanny var i den grad med på den værste – og hende og tolleren fandt hurtigt hinanden.

Øvelserne har hun stort set lært herhjemme inden – men socialiseringen er super duper!

Elefanten lærte hun på 5 * 3-4 min. Hun er tæske hurtig til at lære……Hun er et dejligt mix af Donnas fokus og skarpe hjerne – og så Caseys intensitet. Hun bliver sjov at arbejde med…………..

//www.youtube.com/embed/ISuY1H3BzSQ