Så sidder jeg her med kaffen igen – efter en god gåtur på stranden. Vi er derude hver dag, og man mere end tydeligt fornemmer at nu er foråret om hjørnet. Lærken sang i dag, så det var en fryd!!

Her på kennellen er født til dato 31 hvalpe. En blev desværre trafikdræbt 7 mdr gammel ( søster til Donna ), men de 30 lever i bedste velgående. De ældste bliver 7 år næste gang. 3 af disse hvalpe bor hos mig.

Jeg gør en dyd ud af at følge med hos alle og holde tæt kontakt – og heldigvis synes alle ejerne også det er hyggeligt. Men jeg kan godt mærke der efterhånden er mange at holde styr på 😀

Men jeg elsker det – og synes det er fedt at høre fra dem alle.

I denne uge besøgte jeg Dina ( og sambo-collie Gandhi ). De ville gerne vaskes, sagde deres ejer – og selv om de måske ikke selv er super enige i det, så er det fast rutine. Jeg vasker dem ca. hver 3. måned – så det går jo som en leg.

Anette fortalte, at Dina havde lagt sig lidt ud, syntes hun – og jow, det kunne jeg også se. De forstod det simpelthen ikke, for hun får det at spise hun altid har fået. Hmmm………

Nå, men så sad Anette ude her en af dagene og nød solen, og pludselig kommer Dina så listende ud fra hønsehuset – med et æg i munden. Hun går simpelthen på rov!!!!!

De havde et par gange fuldet lidt æggeskallerester, men ikke tænkt mere over det. Nu kom forklaringen så.

Jah, jeg synes jo det er sjovt – tror jeg også ejerne synes 🙂 Dina er kreativt tænkende – præcis som sin mor. Andrea er også listig, når det kommer til mad. Hun kender fuldstændig reglerne herhjemme – men er her stille, og tror hun sig uset – så er hun oppe på køkkenbordet. Helt klassisk – kommer der gæster, og jeg er ude og tage imod – så kan jeg være 100 på køkkenbordet er ryddet, når jeg kommer ind. Man bliver opdraget her i huset – man lærer at rydde op!!

Andrea synes også det er fedt at sove på spisebordet – hvilket jo er strengt forbudt. Men tager jeg bilen og starter den -vupti, så er hun der. Nu har jeg testet det – og bilen er klart ” Så er der adgang” for Andrea.

Jeg startede mig med at undre mig over der af og til lå sand på spisebordet – men den forklaring fandt jeg så også.

De er kreative – jeg synes ikke Casey er lige så kreativ. Hun er mere autoritetstro 🙂

Dinas ejer har spurgt om jeg vil lave et kuld på Dina til efteåret, når hun kommer i løb. Vi har talt om det før – og ja, det tror jeg faktisk gerne jeg vil. Mere info vil komme senere.

Herunder billeder af Dina og sambo-collien Gandhi. Begge vaskede og fine – og totalt overkåde, da alt det våde og grimme er overstået 😀