Det har været vældigt travle dage – fyldt op med oplevelser. Gårsdagens Lapinettedag var lige præcis så fantastisk og dejlig, som jeg havde håbet.

Det er utroligt berigende at være sammen med hvalpene af huset en hel dag, og jeg er helt høj bagefter 🙂

Dejligt også at se dem gå hhv spor/rundere – og så en flok glade, frimodige hunde – i alle aldre.

Det er 5. gang der er afholdt sådan “større” Lapinettedag. Der har været mange temaer. Først instinkttest, så agilitydag, dernæst rallykursus, sidste år var det skovspor + tricks – og i år DCH spor/rundering – og også noget spring og fremsendelse.

Hovedet må i blød for at finde på noget nyt til næste år 😀

Fredag var Fanny og jeg på legedage i Dragør med søster Molly. Vi fik en god tur med dem i naturen derude, og de havde bare party. Der ryger nogle billeder ind under “Molly” i galleriet derfra.

Næste weekend skal Donna til brugsprøven, og jeg ved flere hvalpe herfra skal op også. Det glæder jeg mig til !!

Inden skal jeg dog en tur til dyrlægen ( onsdag ). Jeg har fundet en stor knude på Honey. Stor = på str. med mandarin.

Den sidder ligesom i forlængelse af ribbenene og føles lige så hård som dem. Jeg håber det er “ingenting”, men det er nok vel optimistisk at tro på det. Derudover virker hun til at have det som hun plejer.

Ugen byder også på en tur med og se til Dina – spændende om hun ser ud til at være drægtig 😀 Jeg burde kunne se det på nuværende tidspunkt, ellers må jeg låne hende med til en dyrlæge, jeg ved kan palpere.

Fanny og Molly på tur…………….