Her er det ventens tider………

Rummer man bare en anelse nysgerrighed, er disse sidste dage inden en fødsel, noget lange i det.

Dina er TYK, og jeg synes faktisk jeg kan se maven gror lidt hver dag pt. De små tager nok godt på i vægt pt.

Mine drægtige tæver plejer at miste appetitten de sidste dage og skal nødes til at spise – men ikke Dina. Hun tigger konstant og maden sluges.

Også selv om temp. nu begynder at arbejde sig nedad og hun indimellem kløjs lidt i det ( normalt ) – jamen, så tigger hun lige så snart der er mad i nærheden.

Derudover har hun det fint, så det er bare at læne sig tilbage og vente.

Alt er klappet og klart – Dina er klippet strategisk, så man kan være fødselshjælper uden at være filtret ind i hår. Hvalpekassen er redt og klar………nu mangler vi bare hvalpene.

Det er MEGET spændende. Der er helt klart en del liv i maven, og som nævnt er hun kæmpe stor. Meget større end Summer sidst. Men der er meget forskel på de 2 linier her i huset. Dinas mor Andrea har også altid svulmet op i str. spærreballon, hvor Honey nærmest ikke så ud til at have taget på, da hun smuttede 7 hvalpe ud.

Andrea havde så også 8 hvalpe i sig, da Dina blev født – og Dina ligner noget tilsvarende. Jeg tror dog godt det kan snyde.

Lige pt er Dinas temp nede på 37, 4 efter at have ligget stabilt på 37,9 – 38,1 – og når den er faldet en grad ( under 37 ) ved man at fødslen sker inden for 24 timer. Såeh……..spændende om den fortsætter ned eller smutter op igen. Det kan den godt de sidste dage.

Det er glædeligt at opleve, der er stor interesse for kuldet – og jeg er vist ikke den eneste der tuller lidt rastløst rundt pt<

Godt strikketøjet er opfundet!! ( og kaffen 😉 )

Jeg har lagt en del billeder i gallerierne de sidste dage i øvrigt, hvis nogen skulle synes det var interessant.