3 uger blev hvalpene i går. Det er sådan en lidt skelsættende dag. Inden da skal man have sendt papirer til Dansk Kennel Klub, så kuldet kan blive registreret og få stamtavler. Det er gjort – og jeg kan også se de er i gang med at behandle det.

G kuldet er blevet til Gershwin-kuldet.

I mine 17 år som solo-oboist hos DR, har jeg spillet Gershwins musik MANGE gange, og han er vel et amerikansk ikon på linie med Walt Disney. Jeg kan ikke forestille mig noget ret meget mere amerikansk – så det passer jo fint til kuldet, med amr. far.

Derudover det jo FED musik – og han var en af de første klassiske komponister, som anvendte f.eks blues i sin musik. Gershwin har skrevet mange ting – lige fra små klaverstykker til kæmpe musicals. Vil tro de fleste kender Porgy and Bess – og i al fald nok ret sikkert “Summertime”. Det er en klassiker!

Så ja – G her i huset må være Gershwin.

Hvalpene hedder :

Lapinette´s :

Great Gershwin ( hannen )
Girl Crazy
Gorgeous Blue Monday
Graceful and Elegant
Gotta love the Blues
Got Rhythm

Det hele har med Gershwin at gøre………numre han har skrevet, måske har jeg anvendt lidt kunstnerisk frihed 😀

Det er også når de er 3 uger, de skal have ormekur – done! Det fik de i går.

Når de er 3 uger kan de også begynde at få besøg. Det fik vi i går – første hold søde hvalpegæster kom på besøg. De vil gerne have en tævehvalp, og efter at have set dem, hundene og mig vil de stadig gerne have en tævehvalp 😀

Dvs at en af pigerne skal til Fyn og bo. Det ser det ud til endnu en skal – og en skal helt sikkert til Jylland. Derudover en til Sverige………så de skal godt nok langt væk de fleste. Godt 1 stk. skal til Dragør og bo.

De overraskede mig i går – den kommende familie. Jeg vidste godt mor er sygeplejerke, og arbejder et sted med noget med “dårlig ryg” osv. Jeg havde brokket mig lidt over min elendige ryg på FB – for den er noget smadret efter at have spillet obo så mange år.

Så havde de en briks med – og farmand er sørme ham der “kan det der”. Det anede jeg ikke – så jeg fik lige særbehandling + en masse øvelser. Nu har jeg i mange år rendt til alverdens ting – kiropraktor, fysioterapeuter, massage, Aleander-teknik – ALT muligt. Det her var en ny måde at tænke det på, og det var HELT VILDT at opleve.

At han satte fingene i et af de velkendte ømme steder ( AV ), og jeg så lavede 5 øvelser – og stedet var helt smertefrit. Det er sgu for vildt.

Som jeg forstod det, er det en anden måde at tænke anatomi på, og at det hele hænger sammen. Så man kan på den måde kode sin krop til både at det gør ondt – eller ej. Jeg har fået et ark med øvelser – og jeg knokler på. Jeg er vældig begejstret, og det virker helt vildt.

Jamen altså – det kan anbefales!!! Der er allerede kæmpe effekt. Nøjs, hvor kan det ærgre mig jeg ikke har fundet det for 10-15 år siden.

Som altid er det spændende at lære nye mennesker at kende, og nu venter en intens tid med mange besøg og at hvalpene hver dag kan mere og mere.

I går røg klappen ned til hvalpegården ( og de blev flyttet fra soveværelse til stue ) og de har allerede indtaget hele hvalpegården. Jodler rundt med logrende haler – som en gang små radiobiler.

Jeg elsker de små str. – uha, hvor er de dejlige!!!!