Så er de små blevet 4 uger. Det er nu ikke fordi jeg har en ambition om at opdatere en gang om ugen – egentlig ville jeg gerne oftere, men dagene går hurtigt her!

Pt har der været en del udfordringer med varmen. Den er styg, synes jeg personligt – og hundene er også godt sløve i løbet af dagen. De små er blevet bedre til at regulere deres temperatur, men jeg har været vældig paranoid omkring deres temperatur. De vil ikke være inde – selv om alle døre/vinduer er åbne har de det for varmt. Så kolde fliser er faktisk det bedste.

Så disse dage starter vi kl 7 om morgenen med at sætte os derud – jeg nupper kaffen, og de får morgenmad, og så er der ellers dømt leg til ca. 8. Så falder de gerne i søvn. Jeg har ladet dem sove ude på fliserne – med hvalpegård omkring. I skyggen selvfølgelig. Det meste af dagen sover de væk – og det er nok meget fornuftigt. For meget faren omkring laver varme!!

De spiser godt, og gror helt vildt! Store, lækre hvalpe!!

Vi har masser af gæster – her den første uge har der været ca. 20 mennesker forbi. Det synes de små er vældig gemytligt.

Alle de kommende ejere til tæverne har været forbi, og det er nu 100 % sikkert 2 skal til Fyn, 1 til Jylland, 1 til Karlskrona i Sverige – og 1 skal til Dragør, hvor jeg beholder avlsretten.

Dejlige hjem alle sammen – de 4 vil have træningshunde. To vil løbe agility, udover en masse tricks osv, 1 har længe været tilmeldt Canis klikkerskole i Århus – og glæder sig til en masse klikkertræning og 1 skal op i de svenske skove og træne sök og spor. Det bliver spændende at følge. De skal langt væk – så godt en bliver i nærheden at kennelmor, så den kan krammes lidt en gang imellem!

Hannen er ikke solgt endnu, men jeg har heller ikke annonceret nogen som helst steder, så det må jeg se at få gjort.

Mht varme var der en grim episode i går, hvor Biancas ( E kuld ) ejer ringede. Hun bor år hundrede meter herfra – og Bianca var blevet dårlig – om jeg ville kigge på hende. Jeg gik på stranden med hundene, da hun ringede – men skyndte mig hjem og hen og kigge. Ja puha, hun var godt nok skidt. Rystede, virkede jaget og gispede meget. Emilie havde taget temp lige inden jeg kom – 39,2. Jeg fik totalt borrelia-flashback – sådan så Casey ud ved første anfald. Bianca skulle til dyrlæge – ingen tvivl om det, og Emilie fik ringet og meldt sin ankomst.

Det viste sig at være hedeslag. Jeg tror vi alle er opmærksomme på ingen hunde i varme biler osv- og det havde Bianca bestemt heller ikke været. Hun havde bare været i haven, hvor hun havde løbet rundt og leget lidt. Hun er en livlig hund, så hun har måske ydet over evne i legen (?) Men i al fald blev hun pludselig dårlig. Mens vi sad der og prøvede at komme igennem ved en dyrlæge, steg temp fra 39,2 til 39,6. Det gik stærkt.

Hun har tilbragt natten i et ilttelt og kølerum. Temp nåede at komme op på 40,1 inden Emilie kom til Dyrehospitalet. Det går bare stærkt 🙁

Så hedeslag kan altså opstå hjemme i haven – der er grund til at passe på disse dage!!!

Bianca har det bedre nu, men har kontinuerligt haft det skidt også i dag. Det tager tid at komme over.

Såh – jeg håber snart vi får lidt køligere vejr. Det her er i overkanten!!