Jeg tror roligt jeg kan sige at både vovserne og jeg nyder temperaturen er faldet. Helt tydeligt er de små meget mere livlige gennem dagen, og vi får lavet nogle af alle de ting, jeg i særdeleshed synes er sjove at lave med dem.

Haven begynder at ligne en legestue, der er gået amok. Paller, køreramper, ting der hænger og bimle-bamler, kasser med bolde osv.

I dag kom jeg forbi et loppemarked – og vupti røg der en masser bamser med hjem. Til 10 kr. stk var det vist en god forretnng. De blev modtaget med stor begejstring – af både store og små!! Ja – Gimli nuppede da en fra dem, og syntes det var helt fantastisk 😀 De små synes også de var et hit – særligt en rotte med laaaaaaaaang hale 😀

Jeg kan godt lide at finde på nye ting, at lave med dem. I går slog det mig, jeg kunne sætte “folk” til det grove. Har en lydboks med 16 knapper, der har ligget hos dem. Men det er lidt tilfældigt om de lige får den aktiveret – i sig selv er den ikke spændende, så det er hvis de lige træder på den.

Men hvis nu Fanny kunne dutte den ??? Hunde kan klikkes til at tænde lys på kontakter osv – så kan de vel også lave lyd ??? Her er absolut allerførste forsøg. Hun har ikke prøvet det før og får også fyret en masse “bakke” ( har vi trænet en del på det sidste ), twist og lign af, men i dag nåede vi målet : Den dovne opdrætter kan sidde i en stol og drikke kaffe, mens den lille nyttige vovse render frem/tilbage og laver lyde for de små. Video af første forsøg i bunden af dette indlæg.

I går var Marie og Mathilde forbi. De skal have en af tæverne – helt konkret Gaia. De var forbi allerde ved sidste kuld, og ville gerne haft – men timingen var skidt. De skulle flytte nogle mdr senere, og måtte ikke have hund, hvor de boede. En lejlighed i Kbh. Men de skulle flytte til stråtækt idyl i Jylland, og der bor de så nu. Så der venter et dejligt hjem til lille Gaia.

De er hajer til at tage billeder, og der er lagt 2 albums ind i galleriet hos G kuldet.

Der er i hele taget en del mennesker forbi hele tiden, og det er jo super duper.

Tæverne er nu endeligt placerede alle. Jeg beholder avlsretten over en af dem, og hun skal bo i Dragør hos Winnie og Molly. Jeg har nu besluttet at det er “store blå” som skal ud til dem 🙂 “lille blå” skal så til Sverige og være brugs-træningscolle hos Karin. Det har været svært – begge to hamrende godt tæver, så det har krævet mange overvejelser.

Herunder Ginny, som skal bo i Dragør om hjørnet.

I dag har været en lidt flad dag. Jeg knækkede en kindtand af i mandags. Jeg anede ikke den fejlede noget, og vupti – pludselig var alt over tandkødshøjde knækket af. Det viste sig at være en rodbehandling for et par år siden, der ikke havde været tæt, så karies havde arbejdet videre under den. Det har jeg ikke mærket noget til.

Så den skulle ud, og jeg kan hilse og sige, at det kan altså gøre ret ondt et par dage efter, trods stærk smertestillende.

Så jeg har boet en del på græsplænen i dag med min dyne – til hvalpenes store fornøjelse. Knap 6 uger, og allerede totalt små dynedyr 😀

Jah – og Fanny og Dina joinede også, så jeg var simpelthen nødt til at blive liggende. Det var umuligt at kæmpe sig op 😀 😀
<!–
WriteFlash('’);
//–>