Så er vi i mål!

I går blev de små 8 uger og vores tid sammen er stort set slut. Meget vemodigt – jeg bliver aldrig god til at sige farvel. Men der venter nogle dejlige familier og liv til de små lige forude – og det vil jeg så glæde mig til at følge!

Dina er også flyttet hjem igen, og hende kommer jeg dælme også til at savne. Hun nåede i den grad at krybe under huden på mig. Hun har udviklet sig til en super sej tæve! Tænk at flytte ind i lille hus hos en flok på 7 stort set fremmede hunde og føde og opfostre et kuld i flotteste stil!!! Det er sejt!

Hun har oven i købet hygget sig! Hun har lidt ressourcedominans – og er meget glad for mig. Så hvis hun sad hos mig i sofaen og de andre kom og ville have del i kagen, så kunne hun krybe helt op på skødet af mig for at lægge sig i vejen 😀 Hun viser ikke tænder eller knurrer eller noget som helst, bare sådan stille ” Hey, nu er det MIN mor!” 😀

Hun ELSKER mad – så fast følgesvend i køkkenet hvor hendes bedende blik ( og DET kan hun – til UG ) sugede næringen ud af alt, der passerede mine hænder.

En dejlig pige – kan gå løs alle vegne, kommer fluks, når der kaldes – og siges der “nej” opsøger hun ingen eller intet. Skulle der være nogen der ville hilse møder hun alt og alle med venlighed. Der er også krudt i hende – det har været dejligt at lære hende at kende endnu bedre.

Fanny kommer også til at få det lidt stille, tror jeg. Hun har boet og levet med hvalpene og Dina. Ind imellem har hun nusset dem og virket ret “tante-agtig”, men mest af alt har det bare været fest og farver. Hun har tæsket rundt og leget med dem. Når trætheden meldte sig faldt hele flokken – Fanny + hvalpe så i søvn i en stor klump og så Z………Z………..Z………Ofte har Fanny bedt om at komme ind i hvalpegården for at sove med dem. Dina har fuldt ud accepteret hende som en del af hvalpeflokken 🙂

//www.youtube.com/embed/ifJzzApGdFU
2 stk er stadig herhjemme. Tesla skal rejse til Sverige på torsdag – og collien Milo skal med over og hente hende. Det bliver en lang tur. Hendes rabiesvaccine er godkendt fra torsdag. Zülle ( hannen ) flytter til Kongens Lyngby på næste søndag – familien har lige et bryllup at passe først.

Dejligt hjem de har fået alle 6 – og der er allerede væltede mange billeder og begejstrede beretninger ind fra de første 4. SÅ FEDT at høre!

De små har taget det hele i stiv arm, og er jodlet glade og nysgerrige ind nye hjem. Saphira bor nu med 3 hunde på Fyn – og går allerede rundt med dem. Hjemmets store han-rottweiler leger hun ligefrem med ??!!! SÅ cool!! Så kom søster lige på besøg med hendes 3 hunde – og så kunne alle 7 gå sammen. Det er jo flot!! Seje lille Saphira!

Dixie bor også på Fyn, og de 2 ejere kendte ikke hinanden i forvejen, men har nu organiseret det så de kommer til at gå til hvalpetræning sammen. Hvor bliver det skønt for de 2 hvalpe – at stadig se søster!!! Jeg kan blive helt rørt over det. Det starter på søndag! Både Dixie og Saphira skal være træningshunde, og konkret er det agility der står på programmet, når de bliver gamle nok.

Gaia er flyttet til Ryomgård i Jylland – i stråtækt idyl med masser af heste, og 2 kattekillinger der også lige er flyttet ind. Det er også gået fantastisk – og hun tog rejsen flot. På færgen fik hun en rigtig god ven i en fremmed pige. Åh, så dejligt! Gaia skal også være træningshund – Marie er klikker-nørd og har klikket deres heste, og ønsker selv at tage en uddannelse indenfor det. På søndag starter hun på Canis hundeskoles hvalpehold. Hun har været der 2 gange som observatør. Matilde er beslagsmed, så i det daglige skal Gaia med hende på arbejde. Bliver spændende at følge!!

Ginny er flyttet til Dragør sammen med Molly ( søster til Fanny ) og den familiesammenføring er også forløbet helt i top. De to tæver kommer til at få det fantastisk sammen! Allerede i aftes stillede Ginny til hvalpetræning hos mig – og jeg var imponeret. Kæft, som det lille pus bare arbejdede intenst! Hun havde helt tydeligt allerede i løbet af dagen knyttet bånd til Winnie, så hun kunne sagtens distancere sig fra jeg stod lige ved siden af. FLOT!! Hun er meget glad for mad – ligesom mor Dina – sådan MEGET glad, så hun var bare totalt på!! Ginny har jeg beholdt avlsretten på, for at have mulighed for senere at føre den linie videre.

Tesla skal op til Karin og Milo i Sverige. Karin er også træningsnørd, og det er “svensk bruks” der står på programmet. Spor og rundering. Det vil Tesla elske! Hun er den hund i kuldet med absolut mest knald på – og det siger en del, for de er vældig livlige hele kuldet. Tesla har dog et ekstra gear og er helt oppe at ringe i leg, kaster sig ud i alt. Vågner først, sover sidst – hun vil have det hele med. Jeg var i tvivl om det var hende eller Ginny jeg ville beholde med mulighed for at avle videre på – de har hver deres super detaljer – men det er Tesla, der skal op og udfordres i bruks. Hun vil elske det – og nok også have brug for at blive brugt. Hun vil SÅ MEGET – så det skal hun have lov til! Karin får en super super fed træningshund der. Jeg er lidt misundelig 🙂

Zülle skal til Kongens Lyngby og bo hos Lea og Johannes, som har haft collier det meste af deres liv. Alle blev gamle hunde – og konkret har der været en pause siden den sidste. Men NU skulle det være – og det var kærlighed ved første blik. Dem har jeg fået sat på hvalpehold hos Hans Ove og datter, og det tror jeg er et super match 🙂 De ville gerne køre herud og træne – og er jo selvfølgelig HJERTELIGT velkomne – men OESs træningsplads ligger stort set i deres baghave. Dejligt Zülle også bliver lidt i nærheden, så jeg kan komme til at give ham et kram en gang imellem også! Dette kuld er jo virkelig rejst langt væk – stort set alle sammen.

Så nu er det hverdag igen – hundeskolen er startet, og jeg har mere tid til egen flok. De har ikke manglet noget – vi går tur 2-2½ time hver dag, men jeg kan godt mærke Fanny er teenager nu, og bimler rundt 🙂 Nøjs, hun kræver kaffe til tider – men tager jeg en klikker i hånden og godbidder i lommen er hun 100 % på. Jeg ELSKER den hund! Nu bruger vi vinteren på at få kørt LP1 klar til foråret. Og måske LP2 – synes måske nok LP1 er lige om hjørnet.

Casey har det ikke så godt disse dage – med hendes borrelia/eftervirkninger af borrelia. Jeg har bestilt tid mandag hos dyrlægen til at få hende undersøgt fra A-Z. Jeg vil være helt sikker på der ikke sidder andet, der kan genere. Smerter eller lign. Jeg har jo taget for givet det hele skyldet skader ( hjerneskade ) af borrelia/anaplasmose – og det er det nok temmelig sikkert også ( mener dyrlægen også ), men jeg vil VIDE det og ikke tro.