Nu er det hverdag igen hos Casa Lapinette 😀 Der er kun husets egne vovser hjemme, og de vanlige rutiner er fremherskende.

Der skulle dog lige bruges et par dage på at pakke medlemsbladet for Dansk Collie Klub i kuverter – inden jeg helt kunne tage en slapper.

Jeg går nu dobbelt så mange ture, som jeg plejer – synes et par af de ældre hunde ikke behøver de helt lange ture mere. De har lidt svært ved at følge med – ellers mest Gimli faktisk. Så skiftes de andre til at gå med ham. Så jeg går med 2 + 5. Til gengæld er turene med de 5 superfriske vovser blevet en del længere. Vi vader Amager tynd pt.

Træningen med Fanny er genoptaget på mere seriøs vis – og Donna sørme også igen. Hende har jeg meldt til Klubmesterskaberne i LP3. Troede ikke vi skulle træne mere LP3, men vil gerne støtte klubben og har pt ikke andre vovser, der vil kunne gå en prøve.

Fanny ville egentlig også kunne gå en LP1 nu, tror jeg – men hun er ikke gammel nok, og faktisk synes jeg der er sjovere ting at træne, end et “program”. Meget af det kan hun, men hun er teenager – og derfor ser jeg stor værdi i at træne øvelser hun synes er TOPFEDE. LP1 programmet er kedeligt, synes jeg – gå 5 skridt, ståååååååååå stille i 100 år osv Der er ikke meget fest og farver der. Så vi træner da lidt af det – men faktisk mere øvelser med fart og tempo. Apport og felt og en masse indkald.

Her tager hun feltet på 20 m afstand – den sidder ret godt i kassen nu. Masser af leg og party :

//www.youtube.com/embed/z4bLHFCQaeg

Vi træner også en masse “adfærd” – sådan dagligdags. Fanny har en rumraket bagi – og vil det hele på den halve tid 😀 Hun har brug for lidt opdragelse pt – 8½ mdr og teenager. Hun vil hilse på alt og alle – og får hun ikke lov står hun på bagbenene og skriger. Hun hopper gerne ud efter alt i bevægelse – og det er ikke super smart, og kan være farligt.

Har nu været meget målrettet den sidste tid – og har i dag gået 4 km skovtur med en lille pige, der opførte sig eksemplarisk!! Det hjælper godt nok at lave en plan og følge den 😀 Hun valgte flere udfordringer fra – og mig til. Fedt!!

Det går super med hvalpene fra G kuldet. Det vælter ind med super billeder og glade tilbagemeldinger. Nysgerrige, glade og kærlige hvalpe. Hele vejen rundt!

De er startet til hvalpetræning, de 5 – og er SÅ dygtige. Herligt!! Det er så hyggeligt at følge med altså! I Sverige skal man være 12 uger inden start – så Tesla må lige vente lidt endnu.

Jeg har lagt en masse billeder ind i galleriet – kig endelig ind under G -kuldet. Der er masser af dejlige billeder!

Også nye billeder hos F kuldet.

De 2 tricolour piger er begge tilfældigt kommet til at bo på Fyn. De har så valgt at gå til hvalpetræning sammen, og ses nu også privat. Det er en gave for sådan et par søskende – total lykke!

Herunder Dixie og Saphira, som først var til hvalpetræning i dag, og bagefter havde en playdate!