Dagene flyver af sted pt. Det smukke sensommervejr indbyder jo til lange ture med hundene – og det får de!

Jeg bruger meget tid med hvalpene af huset – og der er efterhånden ved at være en del af dem. Det er simpelthen guld værd!

Fanny og jeg er gået i træning sådan for lidt mere alvor, og Donna er også i gang igen. Det er simpelthen så tilfredsstillende. Begge er en fornøjelse at træne med.

Der er lagt en masse billeder i galleriet den sidste tid. Det vælter ind med det ene fantastiske billeder efter det andet. Jeg prøver at følge med så godt som muligt 😀

Det har været en spooky dag i dag. Først dejlig lang strandtur med Fanny, søster Molly og lille Ginny fra G kuldet. Derefter lige hjemme og ordne lidt praktisk – og så afsted til træning på hundeskolen. Et par dejlige timer med dygtige hunde – altid en fornøjelse. Vi havde indkald i dag – turbopartyindkald – og så sad der en fotograf halvvejs og knipsede, hvilket også skulle ignoreres. Det klarede hundene med bravour og højt tempo.
Der er billeder hos Saga og Aslan af dette.

På vej hjem blev jeg så ringet op at Dixie var på operationsbordet. Lille Dixie på 10½ uger. Hun havde knækket en lille bid af en af hjørnetænderne for et par dage siden, og tanden var blevet lidt mørkere. Hun var aldeles upåvirket af dette, og både jeg og en tanddyrlæge mente Trine lige skulle se det an, og hvordan det udviklede sig. Indenfor 2 timer i eftermiddags blev hun så akut meget dårlig – og det var babu dyrlæge. Hun nåede at få 40,7 i feber.

Hun var nu øm på siden af hovedet, men stadig ingen rødmen eller lign. Dyrlægen tog en hurtig beslutning, puttede hende i narkose og hev tanden ud. Udelukkelsesmetoden pegede på den. Da den røg ud faldt den nærmest fra hinanden – muligvis der havde været usynlige sprækker. Efter tanden væltede det ud med ildelugtende pus – hun havde en grim tandbyld.

SUPER godt familien rykkede ud så hurtigt – og her til aften har jeg fået en dejlig update med at hun var mere frisk og havde hoppet på en frø. Sådan!!! Nu skal hun bare blive helt frisk igen, og antibiokaen virke – så er den klaret!

Jah – og i går vandt jeg en tur til dyrlægen med Fanny. Hundene løb og legede i haven, og da de kom ind var blinkhinden på Fannys ene øje ildrød og trukket helt hen foran øjet. Hun lignede noget fra en gyserfilm. Tænkte hun havde fået en gren i øjet – og ja, det havde hun nok. Hun havde en skade på hornhinden.

2 dage på øjendråber – og hun ligner sig selv igen.

Der kan hurtigt ske noget!

Weekenden glæder jeg mig til! I morgen står den på rigtig lørdagsrengøring, lidt hundebørstning – og hyggelig middag. Søndag på 2 * hundetræning. Først ringtræning med nogle unge Lapinetter der gerne vil udstilles d. 21. – og bagefter med 2 D piger, der gerne vil til LP2 prøve om lidt.

Så herlig weekend venter forude!

Lapinette´s Got Rhythm – alias Ginny med Øresundsbroen i baggrunden 🙂