Så er vi for alvor i gang igen – og jeg nyder det!

Træningspauser er godt – og når jeg har hvalpe, tager jeg ingen steder og får heller ikke trænet noget videre til daglig. Men efter G kuldet flyttede, er jeg langsomt startet op igen. Dog starter mit næste hold først her primo oktober.

Faktisk har Fanny kun været op sit hvalpehold + hvalpehold fortsætter, som vist strakte sig over 6 gange. Så hun er den lille hund herhjemme, der har været mindst på hold overhovedet 😀 😀

Vi har selvfølgelig trænet selv – men de kontinuerlige forstyrrelser har skullet konstrueres.

Donna er tilmeldt LP3 prøve i collieklubben, og jeg har meget konkret taget fat i det, som jeg syntes drillede mest senest. Vi har trænet udlagte apporter stort set dagligt – hvor jeg har apporterne i bilen, og på vores ture finder nye ( svære ) steder at lægge dem ud.

I går var der så en status. Der var annonceret uoff. prøver på Johannas hold, og Donna og jeg fik lov at gå en LP3 prøve. Paul Lysholdt var vores dommer – for prøven var så populær at tilmeldingerne strømmede til. Så en del forstyrrelser – og 2 ringe ved siden af hinanden. Super godt.

Donna gik rigtig godt, synes jeg. Hun var godt nok “på” – faktisk lidt for meget af det gode. FVF gik super – og udlagte apporter sad i skabet. Positioner under gang har været vores anden fokusprøve – for er underlaget vådt, er hun fiffig nok til at søge at undlade at tage “dækken”. Kræ!! Så vi har trænet en del i regnvejr og dugvådt græs 😀 😀

Positioner under gang var også super – bortset fra hun afsluttede og knaldede ned i en “plads”, da dommer sagde Ooooog, begge holdt. Hun satte sig på Ooo 😀 😀 Lige ½ meter før mig – igen et eksempel på, hvordan hun bare laver mønstre og læser situationerne. Har altid været største udfordring med hende.

Jeg tror vi fik 3-4 10 taller – begge fællesøvelser var 10, springapport også…….og er lidt i tvivl om de udlagte apporter måske også var.

Så lavede hun resten til 8-9 – undtaget næseprøven, som jo ellers er den sikre sikre sikre øvelse, og vi derfor ikke har trænet overhovedet. Hun tog forkerte søger 😀 😀 Tror jeg aldrig hun har gjort før – men skal nok også ses i den sammenhæng at hun under prøven blev mere og mere ivrig og intens. Hun var på det vildeste adrenalinkick. Øjnene skinnede, hun stirrede indædt på mit hele tiden – og når vi jodlede ud til ringsiden og belønnede – så gøede hun, når de første godbidder var spist. Mere mere mere mere, sagde hun!!!

Så måske lidt for meget adrenalin, og lidt for lidt hjerne 😀 😀

Men super fedt at komme igennem – og trods det er 1 år siden vi var oppe, er det kun småting der adskiller os fra at være i topform igen. Det satser jeg på vi når til d. 4. okt. Men uanset – så er vi tilbage i LP3 ringen næste år, for hun elsker det bare.

Fanny vil også have godt af ikke at være eneste hund, der er på.

Fanny var i øvrigt også med i går – brugte forstyrrelserne til at træne lineføring m.m. på sidelinjen. Det var en super oplevelse. Hun er MEGET glad for andre hunde – sådan en rigtig jodletrunte – men når vi arbejder lukker hun alt ude. Rigtig rart at observere.

Summer var også oppe til prøve med Ellyn. Der lærte vi at selvom jeg i god tid hilser på hende, og får nusset/hoppet/krammet færdigt – så kan hun ikke finde ud af jeg er der. Dybt splittet – og lå og peb i dæk, selv om jeg gik helt over til bilerne og gemte mig.

Det var lidt uheldigt i går – for da Summer var ca. halvvejs i sit program skulle jeg op med Donna i ringen ved siden af. Det kan jo ske – også til en rigtig prøve, men det er noget hø, for at sige det på dansk. Donna og jeg var kun nået til lige at gå ind i ringen – så kom Summer tæskende for fulde gardiner. Hun er også meget glad for mor Donna – så hun øjnede nok en fest 😀 😀

Tror nok hun blev lidt overrasket over hvor sur kennelmor også kan blive – og bede hende skride, men hun skal jo lære det. Tvivler dog på hun kan, for at være helt ærlig – så hun må simpelthen ikke vide jeg er på pladsen, før hun er færdig med en evt. prøve. Det bliver sgu en udfordring!!

Men egentlig er der ikke noget at sige til det – hun har boet her en del, og fået sine hvalpe her – og jeg er i den grad en del af hendes flok. Så selvfølgelig er det svært at vide, at pludselig er jeg bare “no go”.

Vi må se d. 4. okt – håber ikke vi skal op samtidig 😀 Ellers må næste års prøver planlægges, så Ellyn og jeg ikke kommer til de samme.

Det er FEDT at være i gang med at træne igen! Love it!!

Havde rallyhold onsdag og har altid 1-2 hunde med selv og træne med før eller efter. I dag Fanny og Donna. Fanny har aldrig prøvet rally før – eller trænet nogen af øvelserne. Gik en bane med hende, bare for at se hvad hun sagde til skilte m.m. Det gjorde hun så godt, at jeg nuppede en mere og tog den på video. Elsker min lille sorte bandit!!

//www.youtube.com/embed/-CCEhlzKH9oFlora var forbi til en vask i går – for nu står den på udstilling i weekenden. Super hyggeligt – med lang tur med hende og Fanny først.

Hun blev smuk, så nu er vi spændt på hvad dommeren siger til 3 *sorte slyngler på søndag.