Så har vi været ved stranden – hundene og jeg. Det er vi stort set hver dag – for der er godt udsyn og hundene kan være løse på skift. Så kan de ældre hunde snuse rundt i deres tempo – og de yngre, mere vilde kan tæske rundt. Så er alle glade 😀

Det har været nogle utroligt fine dage på det sidste – med en masse hygge med hvalpe af huset.

Mozart var forbi onsdag – og ville gerne i bad. Det var lige nøjagtigt på hans fødselsdag – hvor mit første kuld blev 7 år. Så den fik han altså lov at fejre ude hos mig med at komme i bad 😀 Han tog det pænt – og da han var tørret og færdig, tæskede han direkte hen til havelågen. Han kender gangen i det – så skal vi ud på sportspladsen og lege 😀

Der er røget nogle billeder ind på hans side i galleriet – men det her er skægt 🙂 Mozart, Fanny og vort poltergeist løber sammen. Poltergeistet har nuppet bolden!

Torsdag var der Johannatræning med Fanny. Det er noget jeg virkelig glæder mig til hver gang – og Fanny rykker helt vildt. Hun er skøn at træne med!

Fredag kom Molly og ville i bad – Fannys søster. Der er også røget billeder ind i hendes galleri. Igen ud og lege på sportspladsen. Det går lige op for mig Fanny da egentlig godt nok har fået leget godt denne uge 😀

I går kom Gaia på besøg. Gaia bor jo ellers i Jylland – men de har familie herovre, og så er det jo oplagt at komme forbi her også. Vi lavede det til en playdate med søster Ginny i Dragør. Ginny bor sammen med Molly – så Fanny kom også med ……hmmmmm – igen (?) Hold da op, hun skal da vist have en slappe-dag i dag 😀

Super dejlig dag – med først lang strandtur og glade hunde, som tæskede rundt. Dernæst kaffe/kage ( selvfølgelig da – ingen ordentlig tur uden ) – og så gik der ellers træningsnørderi i den 😀

Gaias ene ejer træner hos Canis og er totalt træningsnørd. Så der blev dissekeret metoder osv. Altid super spændende- – og tiden flyver. Gaia er super dygtig – og Ginny også. Begge er fuldstændig syge med mad – ligesom deres mor Dina 😀 Så de er bare på 70000 %. Faktisk har jeg en udfordring mht Ginny, for lige så snart jeg er nede i gulvplan har hun snotten nede i min lomme og æder løs af hvad der er. Er bange for hun en dag sluger en klikker ( seriøst – det har Silver gjort, så jeg ved de kan ). Så skal have lavet et system, som kan lukkes til 😀

Super dejlig dag – så her “dagen derpå” er vi mætte af oplevelser – og så skal der hygges med lidt rengøring osv.

Har lagt en masse billeder ind i galleriet af dagen i går – direkte link her : PLAYDATE

Næste step er enten en LP prøve med Donna ( hvis vi kommer med – står på venteliste ) – ellers er det Lapinettetræf på Fyn d. 25. okt. Startede med et par hvalpe derovre gerne ville vide lidt mere om klikkertræning og de tricks os på Sjællandssiden hygger med……………og det udviklede sig derfra 😀

Pt er 21 mennesker og 12 Lapinetter meldt til. Uhhhhhhhhhhh, jeg glæder mig!!!

– og så står efterårsferien ellers på maling af dette spring. Det har Aslans ejer Jonathan lavet til mig. Super sejt!!! Så skal brædderne males hvide på den ene side – og efter ide fra træningskammerat skal der males noget spooky og uventet på den anden side. Det vil jeg overveje mens jeg gør rent – hvad det skal være 😀