Nå – sofaen er optaget. Havde ellers tænkt mig at sætte mig med strikketøjet – men det kræver at der skal flyttes en tungsovende vovse ( der ligger 3 ), så det må lige vente lidt.

Så kan jeg opdatere her imens.

De sidste dage har været præget af regn, regn og atter regn. Men uanset vejret, må vovserne jo ud – så vi har været tidligt oppe og på stranden. Sjovt nok har vi haft den for os selv. Det fatter man jo ikke 😀

En enkelt morgen, var Fanny dog lidt ekstra urolig – hoppede rundt, hev i snoren og ville frem. Hun gjæffede også lidt. Arrgggh – så slap da af, sagde jeg, men hun var godt nok morgenfrisk.

Så kom der et ekko fra skoven, der ligger langs stranden. Vuuuuv vuuuuv – og så lurede jeg jo kræet. Der var en derinde, hun kendte – og det havde hun opsnuset.

Ganske rigtigt – ikke så længe efter kom søster Bianca ud af skoven, trækkende med sin ejer 😀 Hun havde til gengæld så hørt Fanny.

De er altså lidt søde – og MEGET glade for hinanden. Så Emilie gik med på vores tur – med hendes 2 collier, så kunne de 2 piger få leget med hinanden.

Det har ikke rigtigt været træningsvejr – alligevel har hundene og jeg været lidt ude hver dag og træne nogle småting. Jeg elsker det – en grå regnvejrsdag bliver pludselig meget mere munter, når vi kommer i gang. De vil så gerne – og lærer så hurtigt. Det er bare så fedt.

Bassie blev 6 år d. 17. okt – fik ikke sat billede på forsiden, men bedre sent end aldrig.

Så er det besluttet at Summer skal lave et kuld mere her i huset i 2015. Det tilbød Ellyn ret tidligt, efter F´erne blev født – men vi havde hver især lige nogle prøver osv der skulle på plads. Men nu har vi fået taget det op og snakket igennem – og det bliver i 2015.

Der er god tid – men alligevel ikke, for der er flere ting der skal på plads. Der skal f.eks findes en hanhund – hvilket godt kan være et større arbejde.

I dag har vi trænet sammen – vi skal begge til LP prøve på onsdag, så vi tog turen til prøvestedet og tjekkede formen. Det var en fantastisk generalprøve – og det kan man godt blive lidt nervøs over. Men vi tager det, som det kommer – men nu ved vi de kan 😀 – og også hvor stedet ligger. Der er intet værre end at skulle nyt sted hen og så ikke kunne finde det.

På vej dertil passerede jeg Værløse, og jeg tænkte straks på Donnas søster Luna. Det har jeg gjort flere gange på det sidste – for har ikke set hende i ca. ½ år. Så da vi var færdige med at træne, ringede jeg til ejer Alice og hørte om de var hjemme – for så ville jeg lige sige hej. Ja – DET var de 😀

Super hyggeligt – og hver gang rørende at se, hvor glade Donna og Luna er for hinanden. Vi andre fik ordnet verdenssituationen over kaffen.

Så en super dejlig dag i dag – som primært har været Donnas. Vel hjemme fyldte jeg hundene i bilen – og så røg hele flokken på stranden. Så har der været ro siden 😀