En hektisk weekend er overstået.

Lørdag afslutninger på holdene herude på hundeskolen – og søndag skue i Næstved med 4 Lapinetter. Der var en del forberedelser til begge dele, og lørdag morgen flyttede Bassie ind på weekend, så der har være gang i den.

Det hele dog forløbet super fint og med masser af hygge 😀

Altid dejligt at have Bassie i huset. De nyder jeg max. Han er så nem altså – går bare ind og er en del af flokken. Var lidt spændende, hvad hans datter Fanny ville sige – for hun kender ham faktisk ikke rigtigt. Men de var bare logre, logre – og ren hygge. Man skulle tro de var gamle venner.

Han kom med til træning lørdag – og Fanny også – for så sker der jo noget 🙂 Han var også med il skuet søndag – bare for hyggens skyld. Han blev ikke udstillet. Men hans fam. fik en træt hund med hjem – mæt af indtryk, og de er jo ikke så ringe 🙂

Skuet gik også fint. Fanny, Flora, Fiona og Ginny blev udstillet. Alle 4 fik endda rigtig fine kritikker og ros for temperament. Fanny fik exc. 2. vinder, Fiona exc. 3 vinder – og Flora VG. Ginny fik L i babyklassen. Hun havde lidt svær ved at forstå jeg tog hende med i ringen væk fra hendes ejer + de andre hunde, så var ikke fokuseret på opgaven 100 % – men momentvist gjorde hun det nu rigtig fint. Kennelmor var på arbejde 😀

Der er lagt en masse billeder ind i galleriet hos de forskellige hunde. Et højdepunkt var klart efter skuet, hvor vi kørte hen til Floras hjem – og gik en tur på grønt område lige ved. Alle hundene fik lov a give den gas ud over markerne – og det var et hit. Aslan og ejere var også med på en kigger, så Bassie + 4 børn og 1 niece havde en fest.

Der er lavet en billed-julekonkurrence for Lapinetterne – krieriet er en hund som laver en øvelse, et sted med forstyrrelser OG julepynt skal indgå 😀 Der er mange fine bidrag – de vil komme ind på siden her snarest!

Men i hele taget vælter det ind med billeder kontinuerligt – og jeg elsker det……….herunder lidt modtaget de sidste dage………..

//www.youtube.com/embed/YFNvhamorzASaphira til baby-agiliy ( hun er 5 mdr )
Gaia på en frostfyldt solrig morgen…….

Fanny og Flora på turen – eller er der et spejl i midten ??

Flora i ringen…..

Fiona putter med en af sine katte……….

timmy holder udkig…………og hold da op, han ligner mor Donna……..

Har fået mange flere billeder, og de kommer i galleriet løbende.