Så må der opdateres – jeg har en lille dårlig samvittighed over det er længe siden sidst. Men der har været en del at se til.

Lige nu sidder og jeg og lytter til regnen som trommer på taget – endda ret voldsomt. Lige om lidt står den på morgenluftetur for flokken – og det skal jeg lige tage mig sammen til. Vi går jo ture ca. 3 timer hver dag – og lige pt er jeg heldig, hvis udetøjet når at tørre mellem turene. Jeg er træt af regn!!

tiden er præget af gæster 🙂 Hundegæster. Jeg passer jo mine hvalpe ved behov – og konkret har Summer boet her et par dage – og inden da boede Bassie her et par dage. I overmorgen kommer Gaia og skal være her en dag, mens fam. er til julefrokost. Det er bare super hyggeligt, og jeg nyder at have “mine” vovser mellem hænderne. Nåh ja – Bobby har da også været forbi 🙂 Der har været en lind strøm af vovser. Så bliver de også gerne børstet og nusset igennem – det er super hyggeligt, og jeg “mærker” dem ordentligt.


Lang skov/strandtur med alle 8 vovser, mens Summer var her – og nu var der mulighed for at skyde 4 generationer. Hvalp, mor, mormor og oldemor 🙂

Jeg modtager hele tiden masser af billeder – og sjove historier om mine hvalpe, og det er noget af det bedste i verden. Billederne ryger i galleriet løbende.

Se f.eks Flora her med familiens datter. De 2 er SÅ glade for hinanden, og Flora passer den lille, som var det hendes egen. Er de ude, ligger hun ved barnevognen. SÅ cute!!

Og Cloie, som pludselig stod på sofabordet – hvad hun aldrig har gjort før. Hvad laver du ?? spørger ejer – og så sætter hun sig i bamse og bare sidder der 😀 😀

Dixie har været en tur i Lokalavisen – i en konkurrence om at blive Årets Kæledyr 2014. Fin artikel – og super godt billede af hende og Magnus!!

Der sker en masse hele tiden – og det er super at være en del af det!!

Jeg er gået i gang med så småt at planlægge næste års Lapinettedag – og jeg glæder mig allerede. Vi er efterhånden mange, så det kræver lige lidt planlægning, så alle er glade og tilfredse og bliver holdt i gang 😀

Vi får ikke trænet ret meget pt herhjemme – men det beror mest på samtlige plæner herude stort set ligger under vand. Nu vil jeg gerne bestille tørvejr og frost!!!!

Rigtig glædelig jul derude!!