Ugen farve har været grå. Det er ellers sjældent jeg ser verden med de briller, men jeg har simpelthen fået en afart af mandeinfluenzaen. En variation – og ikke den ægte udgave – idet jeg dog har fået luftet hundene de timer dagligt, som de er vant til. Derudover har den stået på sofa, seng, panodil, te ( yaks ), yoghurt og masser af mismod.

Det er virkelig belastende at være sat skakmat på den måde, men på den anden side set er det godt nok længe siden jeg har været syg sidst, og så må det jo accepteres som et nødvendigt onde.

Det betød også at den træning jeg havde glædet mig til at komme i gang med mandag, måtte jeg aflyse. Det var LP træning hos Lea.

Jeg tror det vender nu. Har haft pænt høj feber, men jeg tror jeg er feberfri nu. Har dog stadig en irriterende hoste. Den kan sikkert sidde der et stykke tid endnu.

Fanny har brug for at blive brugt mentalt hver dag, så jeg er også gået ud og trænet lidt med hende de sidste par dage. Ellers finder hun selv på ting. Det sidste nye hit, er at stjæle ting fra vasketøjskurven og putte i deres vandskål. Hun havde ellers stor fornøjelse af at stjæle viskestykker, slæbe dem ind i stuen og så gnave dem til ukendelighed der. Men så fandt den onde mor jo et sted at hænge dem, hvor hun ikke kunne nå dem. Det stopper dog ikke den lille sorte – man udvider repertoiret 🙂

Så ud og bruge de små grå – en mere positiv facet af farven denne uge.

Aslan er jo så rejst hjem igen. Positivt er det da også, jeg først blev syg efter han var taget hjem. Jeg fik taget en del billeder – de ligger i galleriet hos ham + Fanny – og da også af Bassie ugen inden.

Et rødt “touch” i alt det grå – er dette halsbånd. Det har jeg fået som gave af en god hundeven, som jeg hjalp med at komme i gang med at spinde. Pink indvendigt, rødt udvendigt m. orange sømme – og det blødeste bløde læder. Det er hjemmegjort – og vildt flot. Selvfølgelig til Fanny – frække farver til en sort hund!


Der er også kommet billeder af en “lille” grå hund……..som slet ikke er så lille endda 🙂 De små er blevet store.

Det er tesla, som bor i Sverige – som er ved at blive en smuk, ung dame.

Vejret har også været gråt. Jeg synes Fanny og jeg er ved at nærme os noget sikkerhed ift LP1 – hvilket er godt, da der snart venter prøver 🙂 Nu begynder tingene at blive sat sammen. I går var første gang, hvor jeg ikke lige tog et skridt bagud med venstre ben og fik hende i plads ifm aflevering af næseprøven. Drejede kun lidt i skulderen og den skal så pilles af nu. Så det element skal lige pilles ud, og trænes på forskellig vis, for hun sidder en anelse skævt – men ellers så begynder de forskellige øvelser at ligne noget.


Satser på at bryde alt det grå – og vil starte med aftenkaffen, hvor der er indkøbt chokolade – i farven hvid!