Der er sommerferie nu – for mange mennesker. Også her i huset. Mine unger har ferie, og der er en del fælles aktiviteter på programmet.

Men jeg rejser ingen steder – og det kommer jeg heller ikke til så længe jeg har hunde.

Det er der nogle af husets hvalpe, som nyder godt af – for så kan jeg feriepasse. Jeg vil dog kun have 1 stk. ad gangen – eller ender jeg med ben så korte som en gravhund, for der skal gåes MANGE ture 🙂

Lige nu er Bobby her – og det er super hyggeligt. Man lærer dem at kende på en helt anden måde, når man har dem i hænder og er ressourceperson igennem en periode. Han skal være her 12 dage.

Bobby er blevet vasket og ordnet her ca. hver 3. måned hele hans liv, så han er vant til at komme her, men han plejer ikke at gå med hele flokken. Det kom han til nu – og han blev kastet lige ud i det. Fuldstændig problemfrit – lige snuse, snuse – og så “hej med dig”. Også gamle Gimli, som ellers er ham der kunne have et problem. Som yngre kunne han ikke lide andre hanner, og han er svag da han nu både er gammel og har gigt i hele ryggen. Der var bare intet – ikke så meget som en løftet overlæbe. Om aftenen sov de 2 ryg mod ryg.

Bobby er ellers meget dameglad, men han forsøger ikke at score damerne i flokken her. Det er helt alm leg de har. SÅ hyggeligt – og han er en dejlig dreng!

Inden han tager hjem igen, kommer Saga og skal bo her – og sidst på mdn kommer Bassie, så der er gang i det lille hjem.

Der sker også lidt på træningsrfronten, men planen efter LP1 titlen kom i hus ( RBM også ) var noget agility. Jeg har lavet aftale med anden træner her på Amager – jeg hjælper hende med fri ved fod med hendes hund – og hun hjælper mig i gang med agility. Så vi har mødtes et par gange – og timerne ryger af sted. Da Fanny tænder meget på legetøj, går mange ting her let – fremsendinger over flere spring f.eks. Der er rimeligt meget knald på, så det er MIG der skal være noget vaksere ved havelågen 😀 😀 Anbringe mig korrekt, kaste ting lidt tidligere end jeg troede osv – men spændende, spændende. Nu er jeg i gang med at shape slalom ind herhjemme – også fed opgave.

Sidste gang var Fanny oppe på A brædtet, vippen og igennem hjulet. Ikke nogen betænkeligheder overhovedet. Jeg tror virkelig agility lige er hende – så det er sjovt at arbejde med.

Jeg kan jo se nu, hvor Donna er “færdig” – både DKLPCH og DKRLCH, så havde der egentlig fint været plads til en sport mere. Hele 2 år er hun jo stort ikke trænet, da hun havde hvalpe – så der kunne godt have været plads til mere. Jeg er blevet skarpere til at indlære LP og rally, så egentlig går det en del hurtigere med Fanny end med tidligere hunde – og der er knap så meget “arbejde” i det. Man får meget med alderen, og jeg har intet behov for Fanny skal være DKLPCH 2 år gammel – tværtom. Jeg tror man skal passe meget på med at forcere den proces. Hunden skal have lov at modne. Såeh – vi spreder os lidt nu 🙂

Honey blev 10 år i går – så nu er der 2 gamlinger på 10 i huset – og lige om lidt følger Andrea trop. Jeg er super glad og taknemmelig over at de alle er her stadig!! De er også glade og friske – selv Gimli har det faktisk ret fint, og har haft det et godt stk. tid.

Såeh – nu vil jeg nuppe nogle hunde og smutte i skoven, så hjem igen – og så af sted med hold 2. Det giver god motion at have sådan en flok i huset 🙂

Bobby – alias Lapinettes Daddy Cool

Honeys fødselsdag med hendes efterkommere 🙂 Datter Donna til venstre, så Honey, dernæst oldebarnet Fanny og barnebarnet Bobby!