Sidder her, mens det tordner udenfor -og regnen siler ned. Det nærmer sig morgenturs-tid med hundene, men håber at kunne trække den lidt i ørerne, så regnen forhåbentlig når at enten ophøre eller stilne af!

Der sker en masse hele tiden, og lige pt er det i særdeleshed travle tider. Bassie er lige rejst hjem efter en uge her – som sædvanlig er han bare en af flokken og blender ind. Lidt som at have en “han-Fanny” her – far og datter ligner hinanden meget på mange måder!

Jeg har haft husets 3 gamle vovser til sundhedstjek og nok den sidste vaccination de får. De 2 er blevet 10 år de sidste mdr – og Andrea bliver 10 OM et par mdr, så fint med et grundigt senior-tjek.

Alle 3 har det fint. Honey har let gigt i hofteleddene – men ingenting ift alderen. Da harn lyttede på hjertet, kiggede han overrasket op – og spurgte om jeg gik mange, lange ture……Ja, det gør jeg jo. Hun havde en overraskende lav hvilepuls og må være i kanon form. Meget overraskende for en hund af den alder. Jamen – fedt!! Ellers fit og frejdig.

Gimli og Andrea havde begge lidt mere gigt end Honey. Andrea også i hofteleddene + lidt i det ene forben. Men ellers en krop som en 5-årig – og et hjerte som en 2-årig. Også i kanon form.

Gimli var jo stiv i hele ryggen, hvilket skyldes hans spondylose. Men også gigt i bagbenene OG en det i begge forben. Det tænkte jeg nok, for han slikker på sine albuer en del. Har tænkt det nok var fordi det murrede derinde – og det bekræftede dyrlægen. Men det er ingen sygdom at blive gammel, sagde hun – og vi andre får også noget gigt. Gimlis hjerte var også top super.

Han er stadig med på vores ture, men det går ikke stærkt mere – de 2 tæver er der stadig masser af fut i. Men umiddelbart beroligende – dyrlægen mente ikke det var noget alarmerende og alm. for alderen.

Skønt at have 3 gamle vovser, der stadig trives og er glade. Super dejligt!

Næste generation er på trapperne – Summer er lige gået i løb og skal dermed parres om ca. 14 dage. MEGET spændende!!!!!

Fanny og Donna er meldt til en del prøver nu – også spændende.

En del andre Lapinetter er også meldt til prøver – OGSÅ meget spændende.

6 Lapinetter er meldt til UHM – samme dag, hvilket jeg glæder mig enormt meget til. Det er enormt lærerigt at se dem udefra og se evt. røde tråde, styrker, svagheder osv. Jeg kan ikke takke mine hvalpekøbere nok for at stille op!!!!

Jah – og så skal G´erne snart have taget HD billeder.

Der er lagt i kakkelovnen til lige så intenst et efterår, som foråret var. Der er slet og ret gang i den!! 🙂

Det lader ikke til regnen holder op lige med det samme – såh – det er nok på med regntøjet og så må vi acceptere det bliver en våd morgentur!