Så sidder jeg her – og burde egentlig gå ud og få vasket op efter aftensmaden, men overspringshandlingerne står i kø. Sådan en dag her render hurtigt – og er fyldt med gøremål hele vejen igennem. Så lige nu er jeg egentlig lidt træt – og så lokker det mere at opdatere bloggen end vaske op.

MEN – det er også tid til en status.

Kort og godt : Det går godt! 🙂

Hvalpene er nu 3½ uge, og de gror så det knager. Hvalpekassen er nu flyttet ind i stuen ( stod i soveværelset, hvor der er garanteret trækfrit og mere ro + MEGET varmt når det er nødvendigt ), og der er sat en hvalpegård omkring, så de kan begynde at komme lidt mere omkring.

Det vil de gerne!

Da jeg åbnede lågen til hvalpekassen første gang – så tog det ikke lang tid – så var alle hvalpene møffet ned af rampen ( klappen bliver til rampe ), så i fuld gang med at udforske hvalpegården. Jeg havde lagt lidt legetøj ud – men de får lidt ad gangen- Ikke det hele på en gang – godt med lidt nyt kontinuerligt. Hurtigt rundt og undersøge – og fuld fart frem. Meget, meget nysgerrige og absolut ingen betænkeligheder ved noget som helst. Flere fandt hurtigt ud af også at kravle OP ad rampen – og så kravlede de en masse op/ned. Sådan lidt ruchebane-agtigt. Sjovt så det ud.

Der har været lidt pjevsede individer on/off i går og i dag. Tænderne er ved at bryde igennem nu – og præcis som med spædbørn kan det godt give noget uro. Jeg har brugt et par timer i dag på at bære rundt på en hvalp ( ikke den samme 😉 ).

De får fast føde nu – og nu 3 gange om dagen. Det kan de godt lidt – der bliver guffet på livet løs.

De er begyndt at ligge og bide i hinanden og legeslås. De er simpelthen så søde – og ikke til at stå for.

De er nu registrerede hos DKK – og deres navne godkendt.

Der er også begyndt at komme hvalpegæster. Min politik er jo at jo flere, desto bedre – så det prioriteres højt. Vigtigere end at huset er topsthinet og skuret. De skal bare i en masse hænder og hilse på en masse mennesker. Det indebærer som regel også en masse kaffe/kage – så man er ude i en masse win/win her 😀

Jeg har lagt flere billeder ind i galleriet – under H kuld.

Her en video af en omgang fodring 🙂 De går til den. Den jeg prikker på ryggen – er lillepinge, som vejede 101 gram da hun kom til verden. Hun er fint med ved mange ting. Vægtmæssigt er hun ca. 5 dage efter de andre – og også knap så udfarende og med knald på som dem. De har så også vægten med sig – hun er nem at løbe over ende.

Men hun er en lille sejert. Efter en tår her til aften, gik jeg i køkkenet og skyllede tallerkener m.m. af – og hørte så voldsom knurren i hvalpegården. 15 sek inden sov de. Nu var hun kravlet ud – og havde kastet sig over en tøjedyrsdrage – og var i gang med at myrde den. Det er jo fedt at se!

Nå – her er videoen – og så må jeg hellere få vasket op!