Indlæggene pt i bloggen vil handle meget om hvalpene Рfor det er dem, der fylder i hverdagen lige nu.

De andre hunde har det dog godt – og bliver ikke snydt ūüôā Vi g√•r lange ture hver dag – og nu, hvor der er lidt mere ro p√• er der igen overskud til ogs√• at f√• tr√¶net lidt. Jeg kan godt lide at tr√¶ne her om vinteren – hvor der ingen pr√łver venter eller lign. Der er dejlig ro p√• og tid til at fordybe sig.

Jeg bruger lang tid hver dag p√• bare at sidde i hvalpeg√•rden med hvalpene – og iagttage dem, blive spist – og kravlet p√•. Det er meget tydeligt at de v√¶lger prim√¶rt de udfordringer, hvor de bliver kropsligt udfordret. Balancebr√¶dtet er virkelig et hit. T√łjdyr osv – er meget hyggeligt at sm√•gnave i og sove p√• – men de “bruger” det ikke som s√•dan. S√• noget variation ud i “kropsudfordring” m√•tte til.

IKEA har nogle sansegynger – som jeg faktisk har s√łgt at k√łbe et par gange derude nu, men de har altid v√¶ret udsolgt. N√• – jeg gik p√• DBA – og vupti – der var lige en for s√łlle 50 kr – n√¶rmeste om hj√łnet. S√• mig ud og hente den i aftes. Hjem og smide krog i loftet og gyngen op – og 30 sek efter var der vild fest. Det fik jeg p√• film – se selv her :


Hvalpene vokser en hel masse nu – de har rigtig “fat”. Lillepigen ogs√• – hun er kun mellem 100 – 150 gram fra brormand – som er den n√¶stmindste, men dog t√¶t p√• de andre. S√• Lillepigen har hentet meget.

Det er ret vildt Рat det startede sådan her :


Og her er hun i dag – 4¬Ĺ uge gammel ( og ligner nu en helt alm. colliehvalp ):


Selvsagt er jeg SUPER glad og taknemmelig for det. Det har v√¶ret virkelig h√•rdt arbejde, frustrationer, bekymringer – og b√łnner til det h√łje. Men det er lykkedes! Hun leger rundt med de andre og er med lige som dem – s√• jeg tror det lykkedes!

Jeg har lagt en del flere billeder ind i galleriet – der kommer lidt l√łbende. Jeg kan sagtens smide nogen ind der, uden at opdatere andre steder.

Dagene g√•r med at fodre en masse, t√łrre en masse op, lege, finde p√• udfordringer – og nu varer det ikke l√¶nge inden vi kan komme udend√łre ogs√•. Jeg venter lige til alt ikke er pladderv√•dt og klamt derude. Der er lovet sne i weekenden – s√• mon ikke de lige skal ud og se hvad det er.

Her er fortsat en masse g√¶ster. Dels kommende hvalpek√łbere, men ogs√• rigtigt mange af dem der allerede HAR en hvalp herfra. Det er super hyggeligt – og det er guld v√¶rd for de sm√• at m√łde s√• mange.

Lydb√•nd – jep, det k√łrer hver dag. Jeg er ved at n√• m√¶thedspunktet ift gr√¶dende babyer ( seri√łst den v√¶rste lyd i min verden ), skud og b√•thorn – men de sm√• har godt af alle de lyde. Der er meget at l√¶re og v√¶nne sig til i denne verden.

De f√•r ogs√• lidt forskellig mad nu. Stadig deres t√łrkost – opbl√łdt – men tilsat forskellige ting. Maverne har godt af at v√¶nne sig til forskellig mad. Det g√•r nu meget godt – de havde lidt d√•rlig mave ifm tandskifte, men det er helt ovre nu og har v√¶ret det mange dage efterh√•nden. I dag var ekstra-maden torskerogn, der blev findelt og r√łg med i maden.

Jah, det er fast arbejde Рmen også noget af det mest livsbekræftende man kan lave, synes jeg.

Elsker mine små pus Рog også de store!

Lykken er n√•r det bare k√łrer!