Det er hektiske dage i denne tid. Der er så meget at nå med de små – så mange ambitioner om hvad de skal have været igennem.

Samtidig med må der intet gå fra de store – det er ikke dem, der har valgt her skal være hvalpe. De er ude at gå deres 2 – 2½ timer dagligt, som de plejer.

Så skal der købes ind, gøres rent osv – og meget af dette, når de små sover. Så dagen er tætpakket med projekter, der hele tiden passes ind efter hvalpenes sovemønster.

De blev 7 uger i søndags – så nu er vi på den sidste uge sammen. På søndag rejser Pepsi hjemmefra – og mandag flytter Charlie. Derefter går der et par dage, og så rejser 4 stk – en pr dag.

Lille Lizzie skal blive til hun er 15 uger, da hun skal til Sverige. Sådan er de nye regler – og jeg synes godt nok det er nogen skod-regler. Vist nok for at ramme nogle hundehandlere – men det går ud over en masse seriøse/ordentlige opdrættere/kommende ejere + hvalpene. Det er ikke hensigtsmæssigt for nogen af parterne, at den lille skal være 15 uger inden den flytter til ny familie.

Men sådan er det – og da det er en rigtig dejlig familie, der venter – har jeg valgt at det arbejde vil jeg godt gøre. Jeg får jo dermed æren af en meget stor del af Lizzies socialisering.

Der er stadig en hanhvalp, der ikke er solgt. Der har været nogle henvendelser – men ikke det rigtige match. Der har været ønsker om han skulle være udstillingshund, avlshan osv – men det er ikke mine ønsker for ham. Han skal i en aktiv familie, der vil nyde en aktiv medspiller i hverdagen – og som også vil HD fotografere 😉 Det er også et punkt, hvor der ikke altid er enighed – og så bliver han her til visionerne er de samme.

Det er dejlige, livlige hvalpe – og MEGET sociale. De elsker bare når her er gæster – står og skriger ved hegnet : HEYYYYY – SE OOOOS! – og når folk så går ind i hvalpegården bliver de overfaldet. Ingen små forsigtige hvalpe her! Udover noget genetisk, er der også arbejdet godt for det. Denne gang har jeg noteret samtlige gæster – og på 4 uger har her været 55 gæster. Det er faktisk ret vildt at tænke på – 55 mennesker forbi på 28 dage. Alle er blevet 1-2 timer ( mindst ) og har siddet i hvalpegården og snakket/leget med hvalpe.

Mange har haft kage med – forleden havde et par hvalpekøbere taget aftensmaden med – der har været mange hyggelige stunder omkring de hvalpe! En masse win/win – og i al fald er de socialieret på bedst tænkelige måde og synes mennesker er det fedeste i denne verden!

På torsdag bliver de chippet, fredag skal de øjenlyses – og lørdag testes på får. I morgen kommer Lizzies svenske ejere på besøg – helt fra Karlskrona. Det er 2. gang de kommer og hilser på hende udover første besøg for at se mig/hundene.. Jah – I forstår måske jeg godt vil arbejde for der kommer en hvalp hjem til dem (?) MEGET engagerede mennesker.

Det er det heldigvis hele vejen rundt – og jeg er tryg ved at sende de små ud i verden. Som sædvanlig er de 8 uger fløjet af sted, og det er dybt vemodigt at måtte give slip. Det hjælper lidt de ikke alle flytter på en gang – og at Lizzie i alt faldt bliver noget længere.

Lillepigen er stadig en my mindre end de andre – men det er blivet mindre og mindre. Hun vejer mere end 3 kg nu – og når nok næsten de 4 kg, når hun er 8 uger. Det er ret sejt, synes jeg – men hun har også en god appetit. Hun skal blive her i Tårnby – hvilket er sådan en lettelse. Der er basis for nogle playdates med Lizzie – inden hun skal til Sverige – og derefter med Fanny 🙂

Jeg havde besøg af Marieanne ( og Lene ) i weekenden – og der blev taget rigtigt mange billeder af Marieanne. De er lagt ind i galleriet – der er efterhånden en del billeder at kigge på 🙂

I dag er hvalpekassen røget ud – og står til en afvaskning i morgen tidlig. Den bliver nemlig hentet af Anette, som skal låne den til Dinas kuld. Det nærmer sig – hun har termin ca. 18. – 20. dec. Hun er stor og tyk, og mælken drypper. Det bliver spændende. Der bliver taget røntgen i morgen, så vi nøjagtigt ved hvor mange der kommer. Hun var lang tid om at føde sidst, så rart at vide at hun er helet færdig, når den sidste kommer ud.

Jeg håber hun holder på dem til d. 20. – for dagene inden bliver der hentet hvalpe her – hvilket har været aftalt længe. Ejerne kommer helt fra Nordjylland bl.a – så jeg må være her og overlevere guldet i god ro og orden. Håber Dina styrer fri af de timer – for jeg vil gerne være der og hjælpe hende.

Nå – nu sover de små. Så er det sengetid. Der er gang i dem nu i deres vågne timer – se bare her. Er ikke sikker på agility er den oplagte sport – hvis tunneller gør det her ved dem 😀 😀 :