Efter en periode med lidt vel rigelig meget sygdom omkring, er tingene nu normaliserede igen. Så meget som de nu kan, når 4 tæver er i løbetid herhjemme 🙂 Lige pt 2 højløbske – og 2 der er meget tæt på.

Det er nu egentlig rimeligt fredeligt – og de 2 højløbske træner jeg med, og de opfører sig som de plejer. Eneste ting er, jeg er nødt til at holde Donna og Gimli adskilt. Han synes han skal opvarte hende – og det synes jeg ikke han skal spilde dyrebar energi på.

Han har det ellers godt – det nye smertestillende virker godt. Gammel ja – men han har det godt.

Det er tid til en del oprydning i hus og have – især have, og vindueskarmene bugner med potter og lign, der er sået ting og sager i. Uhhh – glæder mig sådan til man kan være noget mere i haven igen.

Emilie og jeg kørte en tur til Ishøj Strand forleden. Emilie bor få hundrede m fra mig – og har Bianca fra E kuldet. Bianca og halvsøster Fanny er gode til at lege sammen – så vi nuppede de 2 med + kaffe + kage 😀 Skøn tur – det er en genial strand, hvor hundene må være løse til 1. april.

Jeg har lagt billeder ind hos hhv Bianca og Fanny – herunder er det Bianca 🙂
Jeg får også trænet en del med Fanny og Donna. Begge er tilmeldt en del prøver nu – så vi må holde os til ilden.

Jeg er meget mere inspireret ift træning i år – end sidste år. Synes det er SÅ sjovt og fedt. Lige pt befinder vi os i en pause mellem afslutning på hold – og opstart af nye, men jeg kan nu sagtens selv finde på ting at arbejde med.

Jeg synes faktisk jeg er ved at have overblik over LP2 – og Fanny er ved at være stabil i det. Har virkelig trænet og pillet i det – og synes overblikket er der. Nu er vi i gang med at generalisere på omgivelserne.

Hvalpekøber Marie lagde denne video op med Gaia for et par dage siden. Gaia bliver 2 år til juni – så stadig en meget ung hundepige. De er også i gang med at træne forstyrrelser – her er det Ilva de besøger :

Det skulle Fanny og jeg da også prøve – så på vej hjem fra skovtur holdte vi ind på den store P plads ved bycenteret om hjørnet. Der ligger Netto, Superbest og en masse små butikker. Derudover er der en del ombygning nu, så der er mange håndværkere, råben, maskiner, banken osv.

Der på P pladsen fandt vi så en “gang” hvor der ikke kører biler – og så trænede vi lineføring. Håndværkerne stod lige ved siden af og gik frem/tilbage, ligesom bilerne kørte frem/tilbage 10 m væk – og mennesker passerede i lind strøm. Fanny gjorde det SUPER!!!

Nu er hun lige totalt højløbsk i dag – og sikkert i morgen også – men så er det tanken vi nupper en tur hver dag hjem fra stranden. Det tager 5 min – men giver meget. Især gav det mig noget selvtillid at opleve hun valgte omgivelserne helt fra og bare gik SÅ flot. Vi havde nemlig et issue til prøverne sidste år – hvor hun syntes omgivelserne var super spændende. Jeg tror modenheden osv kommer nu!!!

Donna og jeg får trænet en del rallychampion-klasse, og også der synes jeg der er kommet styr på de ting, der manglede sidste år. Jeg synes hun er sej, den lille – og hurtig og sikker.

Haley er blevet vasket i dag – Haley er “lillepigen” på de famøse 101 gram ved fødslen. Nu er hun en stor pige på 5½ mdr – og vejer 13,5 kg. Hun går også på hvalpehold hos mig, så jeg ser hende løbende. Det er jeg bare RIGTIG glad for. Verdens bedste – er bare at se hvalpene af huset kontinuerligt!

Det gør jeg så også, synes jeg. Nogle oftere end andre – nogle bor jeg faktisk endda rigtig langt væk. Men alle er gode til at holde kontakt og fortælle hvordan det går. Det er jeg virkelig glad for!

I morgen står den på strandtur med en af de lidt større hvalpe af huset – nemlig Summer og ejer Ellyn. Fannys mor – og Donnas datter. Tænker de skal med begge 2 og så står den på familiehygge.

Mange, mange gode, langt ture er på programmet på daglig basis. Vi er heldige på Amager – at have 20 kvadratkilometer natur – i form af Amager Fælled, Kalvebod Fælled, Kongelundsskoven og flere strande. Man kan gå mange, lange ture – og stadig er der steder jeg ikke har været endnu.

Forleden var vi på tur i Pinseskoven – som er “urskov” – og ren birkeskov. Der var et par hunde også oppe og kravle i træer 🙂 Fanny var pænt højt oppe – kan man se på forsiden her på sitet.