Jeg synes der er mange bolde i luften lige nu. Af og til ryger overblikket lidt. Lange lister med ting at huske osv – der er gang i den. Jeg husker desværre ikke så godt mere, så må ty til lister, og planer – men så må man jo også huske hvor DE er 😀

De næste par mdr bliver vilde. I særdeleshed maj.

På torsdag starter Fannys og min træning i LP igen – og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg synes hun er SÅ GOD lige pt. Har haft stillingsskift under lup – primært fra stå til dæk, hvor hun løfter et forben, lige i det hun lægger sig. Det skulle barberes væk – og det er det blevet. I aftes lavede jeg 6 skift fra 10 m afstand, og hun udfører det lynende hurtigt og super præcist.

Jeg har også taget hende med ud og træne steder med flere forstyrrelser. F.eks det lokale indkøbscenter som er ret stort + der er ombygning og mange håndværkere, larm m.m.

Hun går bare SUPER! Jeg kan virkelig mærke der er kommet meget godt med alderen. Hun er kun lige lidt over 2 – og slet ikke rigtigt voksen endnu, men nøjs, det lover godt for fremtiden.

Donna og jeg har nørdet champion-klassen i rally over vinteren. Også f.eks øvelser under lup – f.eks bagpartskontrol på højre side. Det spiller bare nu 😀 Så lige pt printer jeg 2-3 baner ud om ugen – stiller dem op i haven, og så skal de være der i første omgang.

Således i går – en noget tricky bane umiddelbart. Efter min opfattelse smed vi 3 points ved første gennemløb – og også ved nr. 2 En øvelse, der skulle laves om ( den øvelse – i den kombi er så under lup nu ). Ved 3. gennemløb gik hun fejlfrit, bortset fra i en synkron venstre ( hvor hun er på venstre side ), der rammer hendes bagdel lige mit ben, idet hun twister. Måske ville det koste for at hun rører fører – men det var eneste fejl. Tog det på video, så jeg kunne sidde og dissekere det bagefter. Det var bare fint – og super lige at få spottet øvelse, der skulle under lup. Det er SJOVT – og det er jo det vigtigste.

Der har vi også tilmeldst os et hold, der starter i maj. Den skal bare have gas i år.

Donna er tilmeldt en hulens masse rallyprøver. Det er en svær klasse, så der vil givet komme resultater i alle ender af skalaen. Men vi glæder os!

Fanny er tilmeldt nogle LP2 prøver

Ginny står på venteliste til at gå mentalbeskrivelse – et par steder faktisk. Det SKAL vi bare igennem nu.

Ginny og Fanny skal jeg have udstillet. pt tilmeldt en – overvejer at melde til en til.

Gaia skal gå mentalbeskrivelse – og HD fotograferes

Så er der Lapinettedag 28. maj

Nogle kurser skal afholdes i fri ved fod.

Så er der alle de andre Lapinetter, der er meldt til prøver, som jeg jo også følger livligt med i. Summer, Rammstein, Madonna, Dixie og Gaia er i al fald pt meldt til en del.

Nåh ja – og så smutter jeg også lige en tur til Sverige og træner lidt lydighed med nogle venner derovre + kigger på mor til en kommende lille dreng, der skal til DK.

Mao – GANG i den. Alle weekends fyldt totalt op.

Det bliver spændende, det hele!

Som nævnt på “news-siden” er Dixie nu HD-fotograferet med et flot A. Det er jeg super glad for – både at ejerne gør det + det fine resultat. Skønt for hunden selv – ift man ikke skal bekymre sig over, om det nu skulle “være noget” og sagtens kan lade den hoppe og springe, som den lyster. Ift avl er det også vigtigt. Kuldprofilen er vigtig at kende, når man lader en hund gå i avl, for man ved jo ikke hvilke gener der lige er med. En A hund kan sagtens give gener videre for HD. Så vigtigt at kende søskendes status også.

Dermed er nu 89 % af mit opdræt HD fotograferet. 28 hunde har A, 1 har B, 1 har C og 1 har D. C og D kom i samme kuld, og derfor er der ikke avlet videre på nogen hunde derfra, selvom muligheden forelå.

Men 89 % fotograferet – og ca. 90, 3 % har A hofter. Det kan man vist godt være tilfreds med 🙂

Jeg nyder sådan hele hundelivet. Både med egne hunde + meget af det mine hvalpe oplever i deres familier. Der er seriøst MEGET gang i den over hele linien. SÅ spændende.

Gimli har det godt pt. Det er jo sådan set lidt malurt i bægeret – med en gammel hund, der ikke kan så meget mere. Men han er glad i kraft af det smertestillende han får. Jeg kan dog af og til se, han har lidt svært ved at styre venstre bagben, men smerter har han i al fald ikke. LIge i skrivende stund er han dog lidt rastløs. Har været forbi mig et par gange og vil gerne nusses/ have opmærksomhed. Det er lidt uvanligt – efter aftentur plejer de bare at sove.

En dag ad gangen – der er ikke andet at gøre.

Vil lige dele et billede ( som blev taget af Pernille ) på vores foto-tur. Der var vi sådan set færdige og hundene fik lov at lege. Da jeg satte mig ned på knæ, kom der dog hurtigt et par af egne “kræ” hen og ville nusses. Først kom Summer ( under armen ) og Madonna på den anden side. Vupti – så kom Fanny og ville have en rigtig krammer. Det gør hun mange gange hver dag – lægger hovedet på min skulder og putter sig ind.

Man kan måske tænke – ahhh, vil den ikke bare humpe den anden hund (?) Nope, det er hendes mor, som hun elsker højt 🙂 Fanny vil bare have en krammer. Har aldrig tidl. oplevet en hund, som hende på den måde. Men sådan er hun. Hun kan også kravle op på skødet af mig, når jeg sidder på en spisestuestol ved spisebordet. Først kommer forbenene op – det gør mange hunde. Så trækker hun sig op og først kommer et bagben – og så det andet, og så sætter hun sig på skødet af mig, og lægger hovedet på skulderen.

Troede Donna var en once in a lifetime-hund, men det lader til jeg har fået en mere af slagsen <3