Disse dage byder på sådanne små “stik” af tilfredshed. Det er sidste stille weekend i en lang periode – med tid til gode gåture, havenusseri osv og så har man jo tid til at mærke, hvordan man egentlig har det.

Solen er kommet nu – man mærker vi går mod gode tider, og det er jo et godt energiboost med sol, sommerfornemmelser og fuglekvidder.

Skønt at vade skovene tynde med hundene og så om eftermiddagen gå ud og sætte en rallybane op og træne med Donna. Dernæst er det Fannys tur med detaljer i LP – og så kan der ellers børstet 1-2 hunde, mens aftensmaden snurrer.

Jah – nogle drømmer om eksotiske rejser, dyre resaturantsbesøg, nye biler og at vinde i lotto. Det her er lykken for mig 🙂

I disse dage har jeg et feriebarn. Det er Huxi fra H kuldet, hvis familie er ude at rejse. Jeg har tit feriebørn – og synes det er skønt at kunne hjælpe, således de små vovser ikke skal i pension. Her kender de jo både mig + flok, så det er lige som at komme i deres andet hjem. Valser bare ind : ” Hej venner – her er jeg!!!” 😀

SÅ hyggeligt, og derudover giver det jo mig en masse at være sammen med mit “afkom”. Dels det hyggelige – for DET er det. Men også at følge hvordan de udvikler sig. Jeg tager dem gerne med ud en hel masse, så ser dem jo i mange situationer.

Huxi er cool – som hans “mor” sagde – vi har aldrig set ham bange for noget. Han følger bare altid med – uanset hvad vi laver. Jeps, det kan jeg skrive under på. Og det med logrende hale, glade øjne og stor lyst til at hilse på alt og alle. Super slukknap. Selv om han hives ind i en flok her – så er der ingen stress. Når der er gået tur og fået mad osv – så lægger han sig bare og slapper af. Han er SUPER glad for Fanny – og render i rumpetten på hende dagen lang. Det Fanny laver – det laver Huxi også 😀

Dette kuld er spredt ganske meget ud – med flere i Jylland og 1 i Sverige og kun 2 på Sjælland. Men jeg følger meget med, og kan jo læse mig til at de minder meget om ham. Glæder mig meget!!

Han har 2 brødre i Nordjylland – hvilket er tilfældigt at de landede ikke så langt fra hinanden. De 2 familier kom hurtigt i kontakt sammen, og nu ses de en hel masse. Går på flere træningshold sammen – og ses til playdates kontinuerligt. Sikke en gave – for alle parter og især da for de 2 drenge!

De har trænet på hver deres hvalpehold, men går til hyrdning sammen – og nu starter de på nosework hos Siri. Pepsi har også gået ( går stadig måske ?) på alm hold hos Siri, og det har været super godt. Begejstrede beretninger fra ejer, som var helt høj, sagde hun – og masser af ros til Pepsi fra Siri. Man bliver dælme så glad, når der tikker begejstrede beskeder ind – først fra ejer – og så fra træneren 😀 😀

Så nu joiner Balto også der. Et par travle unge herrer, som tæsker rundt og bliver trænet – og så leger sammen i fritiden. Det er simpelthen en fornøjelse at følge.


I hele taget er der SÅ MEGET gang i den rundt omkring, så det er en fryd.

Tesla har lige været på lydighedskursus med Maria Brandel – det er 2. gang de er det, og de får også masser af ros. Planen er at skulle op i LP1 inden så længe.

Det er jo en fantastisk kontakt de har – og det er noget af det, der også går rigtigt godt.

Der er en lidt strøm af videoer i vores gruppe på facebook hele tiden. Hunde der laver tricks, gennemsøger hele stuen efter lille beholder med te – og laver Lp/ rally what ever.

Rammstein er startet på at træne i PH her over vinteren. Det går også fantastisk. Det er arbejde, der passer godt til ham – der skal ske noget, og masser af party. Der kommer også begejstrede beskeder med armene over hovedet. De får så meget ros fra de garvede schæferfolk. Runderinger osv – det kører bare. Det er et sejt program – og jeg er SÅ imponeret. Det bliver spændende at følge fremadrettet osv – der arbejdes hen mod en kåring ved jeg.

I går var der en video af springet – der er immervæk noget højt op 🙂 :

Der sker SÅ meget rundt omkring – der trænes lydighed, trænes rally, lavet nosework, gåes spor, nogle nørder tricks/færdighedsprøver, der trænes brugsarbejde – og så er der lind strøm af skønne billeder hver eneste dag.

Jeg har netop smidt en del ind i galleriet. Bruger en time hist og pist på at få opdateret 🙂

Det er SÅ fedt at være en del af. Meget inspirerende!!!

Donna og jeg er ved at være rally champion klar. Jeg tror ikke vi kan forberede meget mere hjemmefra. Så kommer erfaringen, når vi kommer i gang. Der popper øvelser op af og til, hvor jeg kan blive i tvivl om hvordan man agerer i situationen, HVIS hunden laver noget der måske er lille fejl – måske ikke. Men den viden kommer nok, efterhånden som det opstår – og man ser hvordan dommerne tolker det.

Vi kan øvelserne – der er flueben ved hele pivemøget nu. Jeg sætter nye baner op ca. hveranden dag – og vi går dem tæt på fejlfrit i første hug hver gang.

Det er så hjemme i haven – meget kan ske ude osv, men jeg tror nu alligevel Donna er så garvet, at det ikke betyder så meget. Men det vil vise sig – vi har haft et par ikke så aktive år i den afdeling, da det har været opfostringen af 3 hvalpekuld, der har vægtet tungest.

Fanny arbejder også super – men der er jeg mere usikker på hvordan hun håndterer forstyrrelser 😀 Men igen – rutine og erfaring er GULD. Og det får man kun ved at gøre det.

Uanset – så nyder jeg arbejdet, processen – og så er vi tilbage ved udgangspunktet. Tilfredsheden i hverdagen………….DET er dælme det bedste i hele verden!!