Jeg er stadig tilfreds – jævnfør sidste indlæg. Jeg er også spændt. Der venter et par travle/hektiste mdr og lige pt HAR jeg faktisk mistet overblikket.

Jeg ved bare at vi herhjemme er meldt til et par håndfulde prøver, der venter en Lapinettedag og så også nogle udstillinger, forhåbentlig MB med Ginny……….og………..alt det løse.

Mine weekends er spækkede.

Så er der mange af mine hvalpe, der også er meldt til en masse – og der er overblikket også røget lidt nu 🙂

Jeg får trænet med mine hunde her – og trænet godt. Synes vi kan være os selv bekendt nu. Er i gang med at variere en masse ift omgivelser osv for at generalisere på det hele. Selve øvelserne kan de/vi – men ofte er det jo helt andre ting der afgør udfaldet.

Fanny blev færdig med løb for ca. 14 dage siden, og der er røget 20 % af tempoet. Hun er mindre medtaget end sidst – der trak jeg hende på en prøvedag, da hun var dybt ukoncentreret. Så har hun arbejdet super flot hele vinteren – uanset hvor vi var. Så kom løb – under selve løbet arbejdede hun SUPER. Den sidste uge har jeg så kunnet mærke hun var lidt mere “træt” i det. Håber det snart damper af.

Men trods det, så arbejder hun faktisk fint. Det er bare ikke lige så hurtig galop som ellers – men dog stadig galop 🙂 Synes det er bedre end forrige løb.

Det var præcis samme oplevelse jeg havde med Donna da hun var ung – og det dampede først for alvor af, da hun havde fået hvalpe. Såeh – det er vist godt nok det er planen for Fanny ved næste løbetid. Det er jo lidt synd også.

Var til træning i torsdags hos Johanna – mit gamle hold – og der var kun ros og wauw osv – med noget jeg selv syntes ikke var godt nok. Jah – ingen tvivl om jeg også ad åre er blevet meget mere kritisk. Nok også mere end sundt er. Det tænker jeg lidt over lige pt.

Men hun arbejdede flot, Fanny – og var på og ville gerne.

Fredag var vi hos dyrlægen, for at aflevere prøver. Bare på mit lille træningssted herude, har endda en del hunde fået positive prøver på hjerte/lungeorm. En enkelt havde hostet lidt – flere havde ingen symptomer. CHOK!! Det kan de jo dø af………….

Fanny samler alt op på sin vej – pinde mm. og hun spiser også gerne det grønne nye græs her om foråret. Det hele er potentielle smittekilder. SÅ – hun måtte tjekkes. Heldigvis var prøverne negative – ingen orm til os!!

Hvis nogen skulle have det herhjemme – måtte det være hende, netop da hun putter alt i munden. Det gør de andre ikke på samme måde.

Da vi var i Bycenteret der – kunne vi lige så godt udnytte omgivelserne. Der er ligesom 150 m gågade med en stor Føtex undervejs også. Masser af mennesker, cykler, knallerter, varebiler m.m. – så vi trænede kontakt, lineføring – og også lidt stillingsskift dernede.

Det dæmper hende lidt – men hun gør hvad hun skal. Tror vejen frem er at opsøge mange forstyrrelser. Jeg har aldrig haft en hund jeg har trænet så lidt på hold med – for siden Fanny kom til, har her været 2 hvalpekuld. I den periode tager jeg ingen steder.

Så ud af Fannys 2 år – har jeg gået hjemme ca. ½ år og passet hvalpe ( sidst var det en lang periode, da en skulle til Sverige ).

Derudover har jeg kun haft 1 hold ad gangen – og gerne med pauser imellem. Færdighederne lærte hun hurtigt – jeg har erfaringen til at lære hende det nu, og hun er super dygtig. Men kunne jeg gøre det om, var jeg taget meget mere ud med hende og trænet med andre/nye steder. Der har de andre hunde herhjemme fået mange flere oplevelser på den konto.

Selvtræning – har også altid trænet med en masse andre hundevenner mindst 1 gang om ugen. Har givet MEGET. Denne her gang har der ikke været nogen at følges med.

Fanny og mor – Lonely riders……….. 😀 😀

I forgårs averterede jeg efter nogen der ville træne rally champion med Donna og mig. Bortset fra 2 rallyprøver sidste år, har hun ikke været i spil et par år – siden hun var meget aktiv i LP3. Så hvor var hun mon henne (?)

Vi blev så inviteret ned til DCH, Roskilde – og træne med på deres rallyhold. Jeg kunne sætte min egen bane op ved siden af – og så bruge forstyrrelserne. Måske nogle af de garvede der også gerne ville prøve min bane (?)

Heldige mig, der har hvalpekøbere, der er hundetrænere dernede 😀

Jamen – SUPER!! Selvfølgelig – så der blev printet bane ud fra nettet og så kørte vi til Roskilde i går og satte en bane op lige ved siden af det hold der blev undervist.

Donna hører og ser intet – heller ikke da en deltager på rallyholdet begyndte at stå og kalde på mig undervejs, mens hendes hund gøede ( hun ville vide om det gjorde noget hun gik lidt tæt på – mens jeg var i gang med at gå banen ).

Se – sådan noget kan man ikke træne selv. Perfekt mulighed for at få tjekket om boblen er der, trods massive forstyrrelser udefra. Jeg klarede det fint – og Donna ditto. Hun gik sgu fejlfrit i første hug. Jeg er SÅ spændt på hvad prøvesituationer, forstyrrelser og prøvestress vil gøre. Men vi kan – vi er der!!

Fanny var også med – og jeg lagde felt ud, uden hun så det – og satte en kegle. Hun er super sikker i feltet og også “rundt om”. Ved lige hvad hun skal. Så gik vi fri ved fod, hvor vi valsede ret tæt på alle de andre. Fanny gjorde det fint – og var ikke 20 % under sit normale energiniveau, hvilket hun har været de andre dage. Det var nok kun 5% – så det var jo super.

En rigtig dejlig dag – 2½ time smuttede af sted, og det gav SÅ meget på selvtillids og god samvittigheds-kontoen 😀

Sådan så det ud – vores championbane er alt det her – og skiltene ovre i baggrunden er holdets. Der er et par der går hhv ekspert/championklasse til prøver, så de kom over til mig og nørdede. Super fint altså!

Donna nupper lige en bamse til ære for fotografen 🙂 Tror hun er ret glad for at være i gang igen 🙂