Så er en jammerlang januar slut – og en festlig februar i gang.

Der kommer i al fald til at ske en hel masse her i februar, så allerede nu øver jeg at holde tungen lige i munden 🙂

Vi lagde hårdt ud i går, som var hektisk fra start til slut. Jeg nåede først at få noget at spise om aftenen 🙂

Jeg havde en dyrlægetid om morgenen til Fanny – for at følge op på hendes progesterontal. Samtidig med var den udvalgte kommende far hos en fertilitetsekspert i Stockholm, for at blive “tappet” – og derefter skulle sæden køles ned og fragtes ned til mig af ejers 2 venner om aftenen. Der er nemlig ingen DHL/fragtfirmer der bringer ud lørdag – og meldingen fra min dyrlæge var, det nok blev søndag/mandag Fanny skulle insemineres.

Ja – insemineres – hvorfor ikke bare køre derop og få hende parret ??

Simpelthen fordi der har været flere tomme tæver efter Texas – men også et par parringer, hvor der blev hvalpe i tæven. Den seneste i sommers. Desværre var der komplikationer med fødslen ved dem begge ( ikke Texas ) skyld – og kun 1 hvalp har overlevet og har det fint i dag.

Jeg synes det føltes godt at der var kontrol med, hvad der blev puttet ind i Fanny – at det var levedygtige sædceller. PLUS afstanden – og ligge og køre så langt alene. Det er, helt ærligt, lidt angstprovokerende for mig. Jeg tror slet ikke min ryg kan holde til 10 timer bag rattet.

Nå – jeg fik Fanny testet, og min dyrlæge ville ringe med resultatet. En blodprøve skulle analyseres, så man får ikke svar med det samme.

På vej hjem kom der sms fra Sverige. Det var kedelige nyheder. Texas sæd var ikke god – overhovedet ikke god. Det viste sig han havde inflammation i prostata, så i stedet for kunne levere til en omgang hvalpe i Danmark, reddede han sig en medicinbehandling.

Sikke noget møg – æv!

Vel hjemme – ringede min dyrlæge. Fanny skal parres NU! Hun er allerede toppet – så når sæden ankommer sent i aften, må du køre direkte herned.

Jamen – jubiiiiiiiiii – eller noed.

Jeg er livrem og selertypen – og har stort set altid en plan B med alt jeg har gang i. Også denne gang.

Jeg har jo hørt om kølesæd, der ankom – og var død pga forkert opbevaring osv…….såh, for endda et rigtig godt stk. tid siden, spurgte jeg Helle ( Kivas Eden ), om jeg måtte bruge Emmett igen – hvis nu der skulle være noget med den sæd. Det fik jeg lov til.

Emmett er far til mit G-kuld, og de hvalpe er jeg MEGET tilfreds med. Sandsynligvis havde jeg alligevel spurgt hende om han måtte være far til Fannys 2. kuld 🙂 Han ER en dejlig dreng!!

Så det endte det med i går – total hektisk dag! Så nu er det “bare” at vente………..hæhæ – “bare”??? Jeg er SÅ elendig til at vente. Men super dejligt at se Emmett igen – har ikke set ham siden han parrede Dina. For søren, han er lækker……..Så håbe håbe!!!

Jeg har ikke fået trænet så meget på det sidste.Nu må jeg stramme op – og se om ikke kan jeg få nuppet nogle rally championprøver med både Donna og Casey i år. Det er vist realistisk at nå.

Der er godt gang i træningen rundt omkring i rækkerne her……..

Gaia startede med at træne LP2 i januar – hvor de også var herovre og vi havde en dag sammen. I dag var de til uoff. prøve – og fik 1.præmie og blev 1.vinder. Det er imponerende flot – så nu skal der findes en off.prøve.

Balto er gået for alvor i gang med Schweiss-spor og arbejder målrettet mod prøve i det.
Rammstein giver den gas i politihunde-foreningen og træner deres program.

Mange, mange forskellige ting trænes rundt omkring – og det er super spændende.

I denne måned går der også gang i HD foto – af de små H-hvalpe. Fatter ikke de allerede er gamle nok til det – men det er de. Også meget spændende.

Yeah – nu er sæsonen i gang. Så er det bare at hænge på 😀

Emmett – forhåbentlig kommende farmand

Fanny – forhåbentlig kommende mor

Og dygtige Gaia – som er Emmetts datter – og Fannys kusine 🙂