Vi havde endnu en lille krise med et slap hvalp + en begyndende slap. Det blev reddet med antibiotika til mor. Hun virker ikke til at fejle noget eller have feber eller lign. – men det gjorde kæmpe forskel. Dog nogle nætter uden søvn til mig…….men det er jo en del af det.

Så NU er der ro på, de vokser og trives. I dag har den første tredoblet sin vægt – 1 uge og 2 dage gammel – det er flot!! De andre gør nok i morgen.

Min pc havde pludselig sort skærm og er nu til reperation. Det betyder jeg vil opdatere lidt mindre de næste dage. For det er ikke sjovt at gøre fra en tlf. 🙂

Men det kommer det hele – og savner man kontinuerligt updates, så find mig på facebook. Der kommer de dagligt 🙂 Også billeder – godt nok taget med tlf også.

Men alt går super nu – de er begyndt at komme lidt op og stavre af sted, mens de vejrer med næsen. Stadig blinde og døve. Øjnene vil dog komme en af de nærmeste dage.

Der er kommet besked fra Rally Champion cuppen, at Donna er 4. vinder af denne. Landsdækkende konkurrence for alle deltagere i Rally championklassen på samtlige prøver, undtaget kredsprøverne og DKKs prøver med udtagelse til Årets Hund.

Så at blive 4. vinder der – vort første år i klassen – det er jeg dælme stolt af. Vi er kun få points var nr. 1.

Det blive blive lagt ind i news-siden når jeg får min pc igen.