SÅ må det være tid til en update.

for 2 indlæg siden, dryssede sneen ned. Sidste indlæg var det sommer – og i dag har det været efterår med regn og rusk. Sådan et år går hurtigt, hva `? 😀

Lige nu går det hele noget stærkt, og jeg balancerer rundt for at følge med. Sheeba og Bobby er rejst hjem igen. Efter et par dage med lidt kurmageri fra hans side, fattede han hun ikke var med på den, og så var det fryd og gammen. Masser af leg og party. Særligt Sheeba og Prima har godt nok givet den gas.

Hele den første nat sov de slet ikke. Jeg slukkede lyset og gik i seng, og tænkte de gjorde det samme. Men natten igennem blev jeg vækket af små muntre poter hoppende rundt inde på stuegulvet. Det havde det SÅ FEDT.

Dagen efter sov de så en del – og jeg drak kaffe 😀

Ifm Bobby var her og han på et tidspunkt lagde sig med stængerne i vejret for at blive kløet på maven, opdagede jeg en knude på ham. Så vi var en tur til dyrlæge. En spooky knude – så dyrlægen ville gerne have en biopsi af den. Det gør vi så på torsdag. Jeg tager ned med ham til min dyrlæge – jeg er heldig at have dagene fri her til den slags.

Men udover fundet af den, er han frisk og glad med totalt knald på som altid.

Der har været en del hvalpe af huset forbi til en gang vask. Sheeba og Bobby fik et bad, når de var her. Nellie og sambo Zico ( han er født hos min hvalpekøber – et resultat af hendes 2 hunde og bl.a Dina herfra ) har også været forbi.

Mozart har været her – og så har jeg været hos Merete og vaske hendes 3 hunde – og bl.a Isabella. Mine skuldre var godt nok ømme der til sidst – men kaffen god 🙂

De små I hvalpe er ikke så små mere. De bliver 1 år i dag.

KÆMPE tillykke til dem.


Jah – og så er der kommet besked om et billede af Prima er blevet 2. vinder i en årskonkurrence – og præmie er på vej. Også meget spændende. Mere foder måske (?) Vi er ikke engang 1/3 igennem det vi vandt sidste år 😀 Det er super lækkert!!

Det er dette billede :


Så er Primas faster gået i løb og skal parres om lidt. Lidt før vi havde forventet, så det er SUPER glædeligt. Nu er det bare at krydse fingre for der kommer en tæve til Sanne og mig 🙂

Vi træner en masse – og jeg er tilmeldt HELT VILDT mange prøver. Holy moly!!

Jeg har simpelthen 4 træningshunde – og det er alt for mange. Det er sindssygt.

Mit hoved har også lidt svært ved at kapere det, men jeg hænger på så godt jeg kan.

Jeg havde nok ikke regnet med Donna stadig kunne arbejde lige så godt som altid. Men det kan hun. Og så skal hun også.

Vi havde selvtræning i går – mig og Tina, som er meget ambitiøs kursist/hundeven. Satte en ret udfordrende rallybane op – og efter let opvarmning var det lige på.

Donna gik til 97 – en ommer pga ivrighed.

Casey gik til 100 – det var SÅ VILDT.

Prima gik også championbanen- men ved de svære skilte lavede jeg bakke eller twist, eller et af frontskiltene i stedet. Men stadig med de 20 + skilte, en enkelt slalom, en dobbelt og en spiral. Det var en LANG bane.

Hun gik til 100

Så var Fanny med – lige til at panikredde lidt LP3 😀 😀 Der er ikke meget at gøre nu her i 11. time, og vi har trænet alt for lidt egentlig. Har holdt fri hele vinteren. Jeg er desværre luddoven. Er der ingen prøver i farvandet, så får jeg ikke rigtigt taget mig sådan RIGTIGT sammen til at træne.

Men d sidstet rykker nu, hvor vi skal. Vi nuppede udlagte apporter – første gang vi prøver en anden person lægger dem ud. Det gik super. Rundt om kegle- super flot. rundt om kegle med stå – SUPER flot. Begge dele i fuld galop. Tog ikke apport/spring med – for vores udfordring er den sk…. apport hun har svært ved at lade ligge.

så lige nu koder vi til hun slet ikke skal tænke på den – så skal hun nok gøre det, når hun får besked på det. Måske 😀 😀 😀

Jeg har faktisk den følelse at vi kan programmet – men med den usikkerhed at vi aldrig har gået det eller har overblikket.

Derudover svinger hun pt – nok pga falsk drægtighed og så har hun helt 100 været meget påvirket af varme. Men de her kølige dage – der arbejder hun dælme godt.

Det er travlt lige nu – men også sjovt. Hvad vi lige opnår eller ikke opnår er sekundært. Den proces vi er i nu, er sjov.

Hundeskolen er startet op igen – vi havde første time i dag. 12 collier er tilmeldt kommende sæson, og det er bare kanon. Det er SKØNT at mærke den store interesse for at arbejde med racen.

Prima og jeg starter til brugstræning igen nu – og så er hun på yderst mærkværdig vis endt på et LP1 hold. Den havde jeg ikke lige set komme……..

Faktisk var det Fanny der skulle gå på LP3, og så tilmeldte jeg Prima holdet efter. Så er der 2 trætte hunde. MEN så blev Fannys hold ikke oprettet – og så hang Prima på LP1 😀 😀 😀

Nå – vi fik vist en yderst flot sit under gang med kun verbal kommando sidst. Ståen venter jeg med til vi har været til brugsprøve. Ikke grund til at fylde mere i det lille hoved lige nu 😀

Så tænker jeg vi nupper en LP1 til efteråret.

Men vi fik meget ros for FVF. Den er også god. Hun er en stjerne <3 Det er jo det samme i begge programmer.

Bare enten med eller uden skud 😀

Mest af alt synes jeg alting er mega spændende lige nu – og der er næsten lidt for meget spændende.

Men så må jeg sove, når jeg bliver gammel.

Nåh ja – og haven får også et ordentligt fur pt 🙂 Det er dog skønt at kunne gå ude og rode igen.