Så er der en status på Casey. Vi var ved dyrlægen mandag, hvor hun blev scannet. Det var en dag imødeset med VÆLDIG meget spænding og et strejf af dårlige nerver.

Der var 3 mulige scenarier. Enten var tumoren status qou, eller også var den vokset – eller blevet mindre. Selvfølgelig håbede vi på det sidste, og hendes operation ( sterilisation ) blev netop lavet i håb om det kunne få den konsekvens.

Men hvem kan forudsige cancer ?

Som skrevet har jeg brugt meget tid på at læse om cancer – og primært hormonelt betinget cancer. Der er mennesker, som har beskrevet gode resultater med Dr. Budwigs kur. Hvo intet vover…………så Casey har fået de tilskud, som beskrives der, siden hun kom hjem.

Uha – det var spændende nu – og dyrlægen var lige så spændt som jeg var. Jeg tror måske også hun havde savnet Casey lidt – der var tydeligt stor gensynsglæde 🙂 Verdens bedste dyrlæge, som har patienten med rundt over alt – og med ind og sove på vagten.

Det var en overraskende scanning – tumoren var simpelthen skrumpet helt vildt. På kun lidt over 14 dage var den nu ½ str. I stedet for ca. 6 cm. var diameteren nu på ca. 3.

VILDT – og det virkede også til dyrlægen var overrasket over SÅ godt resultat så hurtigt.

Sådan en kæmpe lettelse – og kæmpe glæde.

Casey selv var totalt upåvirket af at være hovedpersonen i dette drama – og var mest optaget af at tigge godbidder 🙂 Hun er totalt sig selv igen – set udefra. Nu er håbet af tumoren går i dvale – og den dag Casey dør, bliver det med den – og ikke pga den.

Igen sagde dyrlægen: Altså – jeg forstår ikke hun snart er 9 år, hun virker mere som en på 2 ??!!!

Og ja – masser af liv, party og glæde i Casey – så jeg er SÅ glad for at kunne beholde hende noget endnu.

Garantier gives ikke – vi VED ikke om tumoren kan have nået at sætte små metastaer andre steder, som man bare ikke kan se endnu. Men hvorom alting er, så har Casey det topsuper – og vi har al fald vundet noget tid. Forhåbentlig meget!!