Min blog er blevet købt af WordPress, og jeg er ret spændt på om det her nu kommer ind som det skal 🙂

Men jeg er optimist, så nu skriver jeg et helt blog-indlæg og håber alt går som det skal.

Hvad er sket siden sidst ? jah, en hel masse, synes jeg. I dag har været en træt dag, hvor jeg/vi har givet efter for trætheden og taget en slapper.

Vi startede med træning i schæferhundeklubben kl. 9 – og 10.15 er vi hjemme igen, og det med en træt hund. Så kan dagen ellers bruges til hvad man vil.

Prima har det fantastisk – ingen tvivl længere om at det er rette diagnose jeg kom frem til – og rette løsning. 1 tsk æblecider-eddike 2 gange om dagen, og så har hun det top super. Hun har så gået med en tarm i klemme det meste af et år også – så den del har så sit helt eget forløb. Men efter lang tids frustration og kløen sig i håret, er vi nu landet. Fedt, fedt og fedt.

Hun er stadig den mest awesome arbejdscollie jeg nogen sinde har haft. KÆFT da, et tempo og en intensitet hun har. Som en træner-ven sagde for et par mdr siden – hun ligner jo mere en border collie, end en collie…………Jeps, det gør hun. Med alt hvad det indebærer af fordele og ulemper. Man møder af og til holdningen, at hvis bare man har en BC er det lidt snyd,for så vinder man jo automatisk alt. Yes – keep on dreaming 😀 Det kræver MEGET arbejde og mange gentagelser at opnå stabilitet med en hund, der kører højt og er hurtig.

Det er der, jeg er med Prima. Hun vil SÅ gerne og hendes intensitet og tempo er fantastisk,men stabiliteten kræver noget mere. Men jeg medgiver gerne det er sjovt – mega sjovt at arbejde med en hund, som udfører alt i tempo 200.

Vi kan da også sagtens være med sammen med alle bjæferne – men målet om en færdselsprøve må vente til 2020. Det samme med BPAB.

Nu har vi så i stedet meldt til en LP2, og jeg knokler for at se om vi kan nå at være os selv bekendt med en måneds træning. Det kan vi nok ikke – men målet gør vi får lavet en masse – og DET er fedt. Både Prima og jeg jodler rundt med smørrede grin over daglige performances, garneret med masser af leg og party. Det er sgu fedt.

Det absolut sværeste for Prima er “bliv” – og så det at jeg går ind og stiller mig ved siden af hende, uden hun tripper. Alt kører på hende sådan set 24/7 – så det at sidde stille og gøre ingenting er SVÆRT.

Jeg ville gerne have lagt en video ind, men det driller vist………det her nye system.

Måske jeg kan komme en anden vej rundt – her VIDEO med Prima,som leger med Icha, som kom på besøg. Det er Prima i nøddeskal. Totalt 200 i timen uden hjerne 😀
https://www.youtube.com/watch?v=X9MaGdWWpn8

( PS – vælg HD kvalitet, når den skal ses, ellers ser det bare tåget ud ).

Jeg elsker det – og jeg elsker hende 🙂