Nu er sommeren seriøst ovre, og regn, rusk og også frost har indtaget lille DK. Jeg elsker den her årstid. Jeg kunne godt undvære voldsomt regnvejr på vores gåture, men selv det har sin charme – og kaffen er god bagefter.

Det har været en mærkelig periode, den sidste her. Alt muligt er bare gået i stykker herhjemme og har drillet. Bilen skulle til syn – og det passede så fint med service lige inden. De fandt så et par ting, som skulle skiftes – men det var over serviceaftalen. En eller anden knold har så for nogle mdr siden bakket ind i min bil på en P plads, og lavet hul i en af baglygterne – og ikke lagt nogen seddel i forruden. Tak for det!!

Så det fik jeg selv lov at betale – men nu er det så fikset til syn. BUM – så fik jeg et stenslag i forruden sidste weekend – og hvor ruden flækkede 20 cm. Mig ind og tjekke synsregler – og nej, det duer ikke :/

Så ny forrude var en realitet – og selvrisikoen på 3600 kr. Det er dælme dylme dyrt, når man ikke har meget at rutte med. Samme dag slog relæet herhjemme fra – og igen, når man slog det til. Udelukkelsesmetoden viste det var komfuret, der gjorde det – og jeg rykkede det ud fra væggen og kunne intet se bagved, der kunne afstedkomme det. Nå – så måtte en elektriker jo bestilles for at se, om det var lig med nyt komfur – eller endnu værre – noget i systemet INDEN komfuret. Ledningerne løber jo i væggene.

Jeg begyndte at synes det var noget træls, det hele.

Anyway – min venindes svoger bor også herude, og han kan lidt alting. Så han kom forbi for at kigge på komfuret/el. Da han fik skruet det fra hinanden, sad der en mus inde i komfuret – med en pote på hver sin uheldige pol. Så det var den der kortsluttede det hele. Jah, det havde den så heller ikke overlevet. En noget effektiv musefælde der.

Da den blev fjernet, så kørte det hele igen. Pfyh………..og nu er min forrude også skiftet, og bilen synet uden anmærkninger.

Tiden går med gode lange gåture – og vi går ofte 7-8 km på morgentur. Donna og Casey skiftes til de lange ture der, og begge klarer dem uden problemer. Fanny og Prima er altid med.

Egentlig holder vi træningsfri – men så alligevel ikke helt. Prima er hamrende sulten pt – jeg har aldrig set noget lignende. Hun tigger non stop, og gåturene er en lang søgetur efter mad. Så det udnytter jeg dybt kynisk – vi går spor 😀 Hun ELSKER at gå spor, så tænker hun er meget tilfreds. Men det er let at hæve kriterierne og gå ret langt uden godbidder, når hun er så tunet ind på at finde mad. Så det er lidt win/win. Hun er herre-sej til spor, og jeg glæder mig til vi kan begynde at gå til prøver i det.

Prima er så i øvrigt noget mere afdæmpet end vanligt. Jeg har 2 store kurve med legetøj. Normalt ligger det ud over alt, men nu ligger det i kurvene pænt og nydeligt. Prima ligger i sofaen og putter i lammeskindene og er traaaaaaaat. Men vil meget gerne gå tur – og spor om eftermiddagen. Men MEGET sulten og vældig træt – jeg synes det er rigtigt gode tegn ift en evt drægtighed.

Fanny er meldt til rally ude ved Lone i Dragør. Super at få trænet nyt sted med en masse nye hunde og førere – og champion-øvelser. Hun har leveret noget ret fantastiske ekspert-prøver i år, så nu bruger vi vinteren på at blive champion-klasseklar. Det skal vi nok blive – jeg synes allerede det meste kører ret godt. Hun har altid været en haj til indlæring.

Men LIGE nu nyder vi mest efterår, gåture, varm kaffe, æblekage, strikketøj, vinterklargøring af have osv.

I går blev Icha Rally Begynder Mester. Dette var titel nr. 13 mit opdræt har taget her i 2019. Jeg har i årevis brændt for at collien som race, skulle ses mere som sports/arbejdshund end en nysselig selskabshund.

Det er SÅ FEDT at opleve al denne aktivitet og noget af det jeg har drømt om i den grad sker nu!!!

På morgentur i frost og sol