Så sidder jeg her en tidlig morgen, og venter på det bliver lidt lysere udenfor, så vi kan komme på tur.

Jeg vågnede mega tidligt i dag, for der venter en tandlægetid, som indbefatter operation, og det er jeg ikke så stolt ved.

Men nu er hjemmesiden opdateret på hvalpesiden, så intet er så skidt det ikke er godt for noget.

Mandag var en spændende dag. Da jeg var ung og boede i London, tog jeg på pubcrawling. I mandags var det så vetcrawling – nuppede den ene dyrlæge efter den anden 🙂

Startede om morgenen hos Jens – og HD + AD foto af Kayleigh. Kayleigh er fra Kennel Springmist i Sverige, kusine til Prima – og jeg har avlsretten. Hun er simpelthen allerede blevet stor og gammel nok til vi skal i gang med den slags. Hvor bliver tiden af ? Jeg synes stadig hun bare er en lille hundehvalp <3

Nå, men done John – og dyrlægen mente alt var fint. Nu venter vi så på hvad DKK siger.

Hjem med Sanne og Kayleigh – og så af sted igen med Prima til scanning. Nu kunne de nemlig tælles, de små – og man kan måle på dem og få en ret præcis terminsdato. Det sidste er især rart, når jeg godt selv kunne regne ud, vi landede ret meget oven i juleaften.

d. 22 dec skulle så være termin – og det er super perfekt. Bortset fra min dyrlæge rejser til Sverige på juleferie d. 21. GYS – hun er altså rar at have i baghånden. Men det er hun så lidt alligevel, for hun gav mig sit privatnr – og HVIS noget skulle opstå, så kan hun ringe Martin ind. Ih,så blev jeg glad igen – Martin er en guldert,og jeg er lige så tryg ved ham, som ved Nina.

Men forhåbentlig opstår der ingenting – Prima er ung, frisk og i topform. Jeg er bare fan af livrem og seler.

7 stk hvalpe fandt Nina – men hun kan ikke afvise der er flere. Men 7 er der med sikkerhed i al fald. Jeg ved så godt antallet kan ændre sig inden fødsel.

Prima selv har det fantastisk. Hun har på intet tidspunkt i drægtigheden haft madlede, kvalme eller ubehag. Tværtom – hun er MEGA sulten. Og bare så glad. Tempoet er sat lidt ned og hun sover noget mere, men hun jodler rundt og ser bare så tilfreds ud. Det er i al fald dejligt nemt.

Der har det seneste år været rigtigt mange henvendelser på hvalpe. Især fra udlandet. Flere har jeg sagt nej til, for det har indbefattet hvalpen skulle være her til 15 ugers alderen, og det har jeg lovet mig selv ikke at gøre mere – kun ved helt særlige lejligheder. Det gør alt for ondt at skulle af med dem i den alder.

En finsk super-duper hundefører havde også lagt billet ind, men har så i mellemtiden hentet hvalp hos den kennel Prima kommer fra, og har hænderne fulde. Men hun er stadig meget interesseret og nysgerrig, og har nu booked flybillet for at komme og se dem. Hvor MEGA spændende – og jeg glæder mig til at træffe hende!! Hun og hendes videoer af Primas mormors kuldbror, var en af årsagerne til jeg endte op med en Boppi 🙂

En af de ting, som netop er fulgt med købet af Prima er et kæmpe netværk rundt i hele Europa med andre collie-workoholics, og det er MEGA spændende og inspirerende.

Som stort set oplevet hver eneste gang ifm hvalpe, så når de er ved at være der og det er en realitet, så hopper folk fra igen. Det kan der være mange grunde til. Hvad der føltes rigtigt for 1-1½ år siden, er måske ikke rigtigt nu. Der kan være stødt sygdom, flytning osv til – og det er HELT i orden.

Derfor skriver jeg heller ikke folk op mere – den besked har alle fået, når de har henvendt sig. For at skrive op forpligter mig, men ikke den opskrevne. For erfaringen er de fleste alligevel ikke er klar, når tiden så oprinder. Jeg har bedt folk følge med, og når så der er konkret info om der er hvalpe på vej, så må de melde ind der.

Jeg kan faktisk ikke huske alle, der har henvendt sig – men jeg kan huske jeg har besvaret en del mails. Et par stk har så skrevet, at det desværre ikke passer alligevel pt.

Jeg har pt kun et par hvalpe, jeg stensikkert ved har et godt hjem som venter – så det er altså nu muligt, at komme i betragtning 🙂

Jeg glæder mig som et lille barn – 2½ år siden jeg sidst havde hvalpe.

Det bliver en fantastisk jul!!