Det har været en travl oktober. Pfyha, der har været gang i den – på mange planer. Så lige en update her over min morgenkaffen, inden der er lyst nok til vi kan komme i skoven.

Prima har været til 2 prøver. Jeg havde planlagt 2020 helt anderledes i mit hoved, men så kom covid-19, og vendte alt op og ned. Efter J kuldets fødsel osv, skulle det være i år Prima virkelig shinede og vi endelig kom i gang med noget træning, efter at have brugt først 1 år på en mave, der ofte gjorde rigtig avs, efterfølgende operation, så rekreation – og så hvalpe.

Det startede også meget godt, men så kom covid19, og så blev en masse lagt ned. Mange af de prøver jeg havde tilmeldt, blev aflyst. Træningen blev aflyst – og det var umuligt at vide, hvor længe det ville forløbe. Jeg har trænet herhjemme, men det ER bare ikke det samme. Årets mål var LP2 i hus, evt stille i første LP3 – og så færdselsprøven.

Endelig åbnede det lidt op igen, vi kunne komme til træning – og jeg meldte til nye prøver. Så blev nogen af dem også aflyst – og altså, skal jeg ikke bare sige, at det har været svært at holde motivation og fanen højt ? Vi har dog givet den gas – og også været på nogle rigtigt gode kurser.

Prima shiner nu – og arbejder fantastisk. Hun er virkelig alt det jeg drømte om, men der har været nogle bump på vejen ift at komme til at vise det, og med covid19, er de der stadig. Men vi må tage det som det kommer – der er ikke andet at gøre.

Vi kom op i LP2 og Færdselsprøven med kun 1 uge imellem. Ikke optimalt, da det er 2 forskellige programmer, med decideret divergerende adfærd. Jeg valgte at prioritere LP2 – og begge dele gik så også rigtig godt. Men det var lidt af et pres lige oven i hinanden.

Vi har primært trænet LP3 i år, og nogle af de store øvelser der. Det fortsætter vi med over vinteren, og så glæder jeg mig til at tage hul på den næste år – om covid19 vil. Det er bare den sjoveste klasse i LP!!

Færdselsprøven fik vi også – så vi kan også komme videre i IGP-regi. Til dato er det vi har trænet mest, stadig spor – og jeg håber også næste år at kunne stille hende til sporprøve. Hun er super sej til det.

Jayme er ved at være klar til LP1 – og vi er også lige startet spor op. Havde jeg egentlig ikke tænkt hun skulle, men jeg kan godt lide træningen. Det er hun også rigtig god til.

Hvalpe blev der ingen af – desværre. Jeg har gjort alt som jeg plejer, med en masse tests osv – men nogle gange er livrem og seler åbenbart ikke nok. Naturen kan man ikke styre. Jeg håber dog på hvalpe lidt senere på vinteren på Kayliegh – hun bliver skubbet frem. Så er det bare at krydse fingre for det projekt.

Min gamle varmepumpe her i huset stod af pludselig. Av av – det er dyrt. En gut herinde i kvarteret kan sådan noget og har sat en ny stor, fin model op. Det er altså lækkert – sikke en dejlig varme den giver!! Så både lidt av, og en masse win 😀

I søndags indbød Alice og Luna ( Luna er fra A kuldet – og altså 13 år ) til gåtur i Hareskoven for Lapinetterne. Det var en kæmpe succes. 21 hunde mødte op – fra hele Sjælland og Fyn. Hold nu op, hvor var det fedt <3 Jeg elsker bare det miljø vi har i kennel-regi – det er altid mega hamrende hyggeligt og lidt a la familiefest at mødes. Bortset fra B kuldet ( Bassie – eneste i kuldet og i øvrigt lige blevet 12 år ) og E kuldet, var alle kuld repræsenterede.

Både Luna og Donna var med. Begge 13 år – og de gik flot en tur på 5 km.

Efterfølgende kaffe og kage – og SIKKE et kagebord. Brunsvigerkagemand ( med teksten Lapinette skovtur ), citronmuffins, hjemmebagte boller, squashkage og romkugler.

Vi havde også byttemarked. Noget Trine engang fandt på, og som er rigtig sjovt. Man tager de ting med man ikke rigtigt bruger, godbidderne hunden ikke gider osv – lægger, og kan så tage noget andre har haft med. Det blev et kæmpe bjerg af superfine ting, som så byttede hjem. Det er lidt som at få en gave med hjem 😀

Næste Lapinette-arrangement er også på plads. I marts har vi hyret dommer Brian til LP-workshop/masterclass, for dem der gerne vil til prøve i LP i 2021 ( vi er i al fald 6 stk ) – og sideløbende afholder Trine det samme i tricks. Rigtigt mange er allerede meldt til, og jeg glæder mig til en fed dag.

Der arbejdes og trænes en masse rundt omkring, men 2020 har bare været noget møg ift at få det “afleveret” til en prøve. Jeg håber 2021 bliver bedre og covid19 fiser af.

Herunder Lapinetteflokken under Dansebøgen i Hareskoven. Og ja – i øsplask-regnvejr 😀 Men det havde vi ikke tid til at tage os af.