Jeps – jeg er da vist gået totalt i hundene smiley Disse dage byder på masser af oplevelser med både egne og andres hunde.

I dag var det sidste gang på det hvalpehold, jeg kører for Sydkystens Hundeskole. Hyggeligt – og alle 3 vil gerne fortsætte. Det glæder jeg mig til – og hundene er sikkert groet til dobbelt str. når vi ses igen. Det er i al fald gået stærkt de 8 uger vi har haft sammen. Det var MEGET varmt i dag, så der blev holdt lidt frikvarter, mens førerne drak en sodavand sammen. Kaffe og kage er fantastisk, men det var faktisk for varmt til det i dag. Hvem skulle tro, jeg kunne have det sådan ???

Casey har været demohund på holdet af og til – og lykken var stor i dag, du hun fik lov at holde frikvarter med de små. Hun var lykkelig for at give den gas – og de var lykkelige for at kunne jagte af sted med hende. Små børn synes store børn er fantastiske – åbenbart også i hundeverdenen.

Det udviklede sig dog til noget af en våd omgang, da hende og Balder fandt den ene vandpyt, der var på pladsen – til gengæld af en vis str.

Vel hjemme kom brormand Rammstein på besøg. Han ville gerne vaskes, sagde hans mor – og så benyttede vi lejligheden til at ondulere både noget kaffe, en jordbærkage – og en rallybane.

Vildt hyggeligt – og han er godt nok en glad, lækker vaps smiley

Rammstein i fuld fart…….

Hvor ER jeg bare glad for mine hvalpekøbere, som kommer forbi, holder kontakt, sender billeder m.m. Det er SÅ fedt at følge med……..og gramse på dem af og til. Heldige mig!!

Casey og Rammstein fik også leget en del – så hun er træt til aften 🙂

Vi gik sædvanen tro en aftentur ved stranden. Der plejer at være ret øde, men der var en del mennesker til aften. Også to utroligt søde af slagsen, som kom og hilste på – og gerne ville hilse på hundene. Sidstnævnte viste sig ellers fra værste side, da vi netop passerede en flok heste – og så går der altid hyrdemode i den. Gøen og hoppen rundt i snorene – men vi hilste på, og så var det også collie-folk. Pt dog uden hund – men havde tidl. haft to. Hvor hyggeligt altså……og vi udvekslede numre, og de tilbød deres hjælp til pasning af vovserne osv – og overvejede også hvalp.

En gang collie – altid collie, og møder man andre collie-folk, så går snakken altså – SÅ hyggeligt.

Så en dag fyldt med oplevelser – og i morgen kommer endnu en. Der afholder “min” hundeskole uoff. rallyprøve, så jeg skal tidligt op og ordne og gøre klar. Prøven er åben, og 3 collies har meldt til også, bl.a. søster Cloie.

Glæder mig!