Det har været en lidt træt dag i dag. Nu er alt faldet på plads efter fødsel – også Donnas mave, og så slapper man af, og mærker hvor træt man egentlig er. Det gælder hele vejen rundt. Der bliver trukket nogle gevaldige torsk i land på gulvet her i stuen smiley

De små sover også godt. Mælken løber i stride strømme, så der inhaleres – og så går de i gulvet et par timer, inden næste omgang. De vokser – og de vokser stærkt. Har jeg egentlig skrevet, hvad de vejede ?? Hmmm – ellers kommer det igen her. Lille-pigen vejede 180 – men mage til livsvilje og stædighed skal man lede længe efter. Hun har i dag fordoblet fødselsvægten ( 372 ) – hvilket man siger er fint efter en uge. Det har hun så klaret på den halve tid. Den store tæve, vejede 267 gram. Hun er oppe på 452 her til aften, så den fordobling er også om hjørnet. 80 gram er røget på, siden i går. Drengebassen vejede 284 ved fødslen, men havde en lidt hård start, og havde bestemt ikke lyst til mad. Det har han så nu – og er oppe på 422 til aften. Der er også røget rigtigt meget på siden i går.

Store, tykke maver – hvor ER de søde og fine. Donna er en yderst stolt mor – ih, hun nyder det.

Der er endnu et par “mødre” i huset. Det er sjovt at opleve. Normalt når havedøren åbnes, er der kamp om de forreste pladser – og 6 projektiler farer ud. Pt er det kun 3. Donna ligger jo fint i kassen med de små – men Andrea og Honey forlader IKKE deres pladser udenfor hvalpegården. Der sendes mange smægtende blikke derind, og særligt Andrea er rigtig spekulativ omkring at søge at snige sig derind. Hun ved godt, at det må hun ikke, men uhhhhh – det hiver i hende. Når jeg går igennem med fyldt vandskål, madskål eller lign. står hun lige bagved, og får jeg ikke lukket lågen fluks, så kommer der i bedste kattestil en pote over, mens hun listigt lurer på mig. Vender jeg mig, bliver den hevet retur hurtigere end lynet. Når de små piver af og til, så piver Andrea også – og vil meget gerne ind. Det bliver hyggeligt, når hun får lov. Mormor Honey vil ikke ud og gå tur !! ??? DET er nyt. Donna vil gerne – og kommer med på lille aftentur hver aften. Honey stikker af fra snorepåsætning – og så står hun inde ved hvalpegården og vil ind. Piber også lidt………Den eneste tæve, som er iskold – det er Casey. Nu kan hun godt ligge i stuen – men hun er jo demonstrativt fortrukket til børneværelserne – for det der gad hun alligevel ikke. Hæ……..

Sjovt er det – at iagttage og være en del af!!

Donna fødte i øvrigt i sofaen…..den fine hvalpekasse gad hun godt nok ikke, så hun hoppede hen i sofaen, og så var det bare at få dækket til undervejs. I går havde hun efterveer – og så var hun igen henne og grave og stå på hovedet i sofaen. Fint hun ikke brugte hvalpekassen – det gjorde Andrea og det var lige før man skulle gribe hvalpene i luften, når hun gravede løs.

Denne lidt trætte dag er brugt på at opdatere hjemmesiden. Mozart har nu fået sin side – og de øvrige hvalpe følger løbende.Der er også skrevet lidt ( meget) om at købe hvalp her.