Det her må blive et statusindlæg smiley

Status på hvalpe : De små D´er stortrives. I går blev de en uge – og selv om de er blevet vejet hver dag, så er der jo den “regel” at de helst skal have fordoblet fødselsvægten, når de er 1 uge. Lillepigen havde fordoblet + 110 gram. Storepigen havde fordoblet + 49 gram. Den lille mand manglede 15 gram i en fordobling. Absolut ok, når man påtænker hans lidt sene start.

De stortrives og er store og tykke. De er begyndt at møffe mere rundt, løfter hovederne, og ligger med rejst hoved og “kigger”. Kigger med “”, for de har jo stadig ikke fået øjne – men det er så næste stet, og kan ikke vare så længe.

D kuldet – D som Dejlige smiley

Navnene er lige på trapperne – de 2 er på plads, men det 3. volder lidt probs. Der er SÅ mange muligheder jo……….Svært at vælge.

C-kuldet – C som charmerende, Cool og Constant med turbo! 3 stk. var til HD fotografering d. 27.07. Status kom i dag – alle 3 har A hofter smiley Det er Casey, Cloie og Dina. Skønt…….Så mangler de sidste 4, men de kan tage af sted med lidt mere is i maven, når nu 3 søskende har fået A.

I aften skal Casey og jeg til træning………..og ungerne er hvalpepassere. Ikke at der er meget at gøre – det er bare at lukke Donna ud og ind af hvalpegården, efter hendes ønske. Hun er en SUPER mor!!

Andrea ligger stadig op ad hvalpegården -så tæt som muligt – og længes. Man får helt ondt af hende. Hun er også en super mor, og helt klart hjertet banker for de små.

Billede 1 : Vi går gode ture og Donna er med. Det er hende, som er den zoble her på billedet – som er ved at nakke en blå hyæne. Hun er fit igen – temp er nede på normal. Da hun kom på BARF, og hun fik masser af ben, faldt den en hel grad på en dag og var normal. Erfaring : Det er åbenbart nemmere for hende /hunde at udnytte kalken i ben end kalk fra piller. Jeg har fået fortalt det er to forskellige slags kalk og dette underbygger måske dette.

Billede 2 : 4 på stribe…………3 små D´er og en adoptivhvalp.

Billede 3 : Storepigen med adoptivhvalpen…..

Billede 4 : Lillepigen – om skal hedde Lapinette´s Dancing Queen ( YES- Abba styrer for vildt )

Billede 5. : Donnas bagdel. Tjek lige al den jord hun har gravet op. En olielampe er stort set dækket af jord. Lige om lidt går der vel hul till kineserne, og så skal vi have dem væltende op i lind strøm. Ak ja…….

Billede 6 : En A-hofte pige med mor og Onkel Silver i god leg på stranden.