Dejlige dage pt. Meget sådan “hverdags-agtige” – men i min verden er det de bedste smiley

De små har nu passeret deres første 1½ uge, og de har alle tredoblet deres fødselsvægt. De stortrives – og er bare SÅ søde. Ørerne er begyndt at flapre lidt, og de er begyndt at få øjne. Dermed får de pludselig et helt andet udtryk – det bliver rigtige små hunde smiley

“Store-pigen” fik betændelse i øjet, så vi måtte lidt omkring dyrlægen, og få åbnet det. Det har jeg oplevet før – at der kommer en lille åbning i øjenkrogen først, og kommer der bare lidt skidt, lidt mælk eller lign ind, så holder baktusserne den vildeste fest. Der er lunt og godt der bag ved – men hornhinden har ikke godt af det – det skal helst åbnes op og renses ret hurtigt. Inden jeg tog ned til Nina, fik jeg selv betændelsen ud – det lærte jeg sidste år af en dyrlæge, som ikke turde åbne. Man hiver lige forsigtigt i huden hhv over og under øjet, så huden ligesom strammes over øjet, og så presses betændelsen ud af den lille åbning. Man kan så søge at skylle med saltvand også. Det lykkedes også fint – men jeg gad bare ikke stå søndag med tilbagefald, så tog ned og fik det åbnet hos Nina lørdag. Øjet var helt rent inde bagved, så måske det havde været nok med min metode – men livrem og seler.

Her til morgen havde lille-pigen så samme problem. Jeg rensede og fik betændelsen ud, og så prøvede jeg forsigtigt at gøre som Nina. Det lykkedes – jeg fik det åbnet lige så fint. Så kan der dryppes øjendråber i, og ingen risiko for hornhinden.

Ellers har det været en dag med kost, spand og sæbevand. Hele dagen er gået med oprydning, rengøring m.m. Der er lagt linoleum i bunden af den store hvalpegård, så trægulvet ikke ødelægges at tissetåre, når de om ikke så længe begynder at kunne komme ud af hvalpekassen.

Ungerne har været fantastiske til at hjælpe – de havde f.eks maddag – og det er ren luksus bare kunne knokle på uden at tænke på deadline, fordi der skal mad på bordet. Bare sætte sig ved bordet og spise. DET er livskvalitet!!!! Dejlig mad oven i købet!!!!

Gimli har fået et hot spot, og trods krave, kunne han nå det og slikke i det ( hot spot = vådeksem i huden. En betændelse i hårrødderne ). Såeh……..en hundeven nævnte T shirt på – hvilket jeg jo havde med Donna, men denne gang omvendt. Bagbenene i ærmerne, halen gennem halsåbeningen og så klippet jeg huller i hhv mave og ryg til halsbåndet – så er han klædt på.

Jeg truede ham med, at hvis han ikke holdte op med at slikke i såret, så ville jeg finde den mest lyserøde, tøsede ting at iklæde ham. smiley

– og så slikkede han i det. HÆ………!!!! DET var sjovt, og yndig er han smiley´

Billeder :

Billede 1 : Donna med sine børn smiley

Billede 2 : Donna med sin søn – som ligger i “arm” .

Billede 3 : Ja – så var der nogen, som ikke syntes Donna havde hvalpe nok, og puttede endnu et plejebarn i puljen. Jeg havde sat den på en bænk ved køkkenet. Den nuppede hun hurtigt og bar hen i kassen. Jeg forstår det ikke!!!! Datter Sarah – trods 15 år – har flere bamser stående, men Donna har adopteret de to, som ligner collier. !!??? Det fatter jeg ikke……..er hun virkelig så brainy ? Hmmm…….

Billede 4 : HÆ apropos brainy – så har vi her det modsatte. Ømt, ikk `? smiley

Billede 5 : Lillepigen

Billede 6 : Alle hvalpene midt i en koger. Hannen længst til venstre, lillepigen øverst og storepigen til højre.

Billede 7 : De er begyndt at komme op på benene og stavre lidt rundt. Kan sidde længe sådan og svaje lidt – så tages et par skridt, og Wrooooooum, så ruller de rundt. SÅ cute smiley