Ja – gæt en overskrift – eller lav den selv smiley

Jeg sider altid og kigger på det emne-felt og tænker……hm……….hvad skal jeg finde på ?

Når man blogger, er stilen jo ofte, at det skal være humoristik – men med “bid” i. Læseren må gerne smile, men indholdet må også gerne mane til eftertanke. Men det eneste jeg har på både hjerne og hjerte – det er hvalpe. Ingen fede træningsstrategier, dybsindige betragtninger eller aha-oplevelser. Sorry…….

Såvel øjet som bevidstheden kryber hele tiden hen i hvalpekassen. Det er der det sner pt.

Dog har jeg taget mig lidt sammen, og fået lagt en træningsplan med Casey – med nogle delmomenter og øvelser som vi skal have skik på. Hun er tilmeldt prøve i LP1 i DCK til okt. – men det er LP2 jeg arbejder med. Så undgår jeg “sammenfaldsøvelser” op til. Jeg synes bare LP2 er sjovere………næsten lige så sjov som LP3 smiley

For en ung hund, som tænder på tempo er det jo super at smække noget felt og apport ind mellem alle skridt og stå-øvelserne. Så det gør jeg – sjov og spas med pt apporten i 1000 udgaver – og så en masse MEGET fragmenteret fri ved fod ved siden af. Jeg har aldrig haft en hund, som gik så flot, når den var på – jeg har heller aldrig haft en, som var så nem at aflede smiley

“social butterfly” kalder træner Johanna hende. Hele tiden obs på omgivelserne, for at kunne hilse på alt og alle – springe fra “blomst til blomst” rent socialt. Super billede med den sommerfugl – som jo også er en flagrende ting. Det er farven, siger træneren også – typisk blue merle. Men til gengæld har man den fedeste hund, når man er igennem det – og det kan jeg også se. Den ligger pænt inde under- og herregud- hun er 15 mdr – så det kommer nok. Skal jeg lægge ambitionerne et øjeblilk og tænke tilbage, så havde Donna også en del af det. Kan da huske hendes første LP1 prøve – hvor hun var 18 mdr. – hvor jeg var vældigt nervøs, for hun stod af rimeligt tit.

MEN – vi skal alligevel arbejde med det – og de første træningsgange her, har været fantastiske. Hun er sgu en super lille hund.

Hov – ingen hvalpe i ovenstående ??? I hvert fald ikke små hvalpe. Det går ikke !!!

Det går SUPER med de små. De vokser og vokser – øjnene er åbne, og de er blevet lidt mere livlige i kassen. Møffer og kravler en del rundt nu. Er oppe på alle 4 og tæsker af sted nogle skridt, for så at trimle om. Donna stortrives og er bare SÅ glad for dem, så det er idel lykke.

De er 14 dage i dag – og om 1 uge, kan de få besøg. Der står et par kommende ejere til tæverne og VIRKELIG glæder sig – og jeg glæder mig til at vise dem deres kommende familiemedlem.

Der har været et par henvendelser på hannen, men han er ikke afsat endnu. Det skal nu nok komme……ellers må han jo blive smileyEj, det var for sjov, men han er godt nok lækker smiley

Farmor Britta var forbi og se dem for et par dage siden – og hun er jo rigtig god til at se alle detaljerne. Jeg kan godt se de har lækre, lange kroppe – og vinklerne ser umiddelbart pæne ud – og lange halse. Men hun fik sat mange flere ord på – og de er efter hendes mening super gode !!! Der var mange lovord – så det er jo herligt.

Deres registreringer er nu indsendt til DKK, også med farmor underskrift, så måske allerede i dag er de at finde på hundeweb. Navnene blev som følger :

Lapinette´s Daddy Cool
Lapinette´s Dancing Queen
Lapinette´s Disco Diva

D- kuldet er Discokuldet. Jeg har i flere år drømt om at kigge give en hvalp navnet Dancing Queen – jeg elsker det nummer, og jeg elsker Abba. Daddy Cool er bare indbegrebet af disco – og hvad så ??? Havde mange navne på listen, beregnet til stort kuld – men uden hinanden gav de ligesom ikke mening. Dirty Diana var der – fedt nummer med Michael Jackson, men at kalde en lille sød hvalp for dirty ?? Hmmm……Mine unger måtte i spil – og så blev vi enige om Disco Diva, som ikke er et nummer, en gruppe eller lign – hun er simpelthen dansegulvets diva!

Billeder – bemærk de nu sidder op, og man kan også se deres øjne, hvis man ser godt efter :