Det er høsttid – og først og fremmest KÆMPE til lykke til Jeannette og Cloie, som søndag fik høstet 100 points til en rallybegynderprøve, og dermed fik titlen RBM. Billede m.m. uder NEWS.

Det er fantastisk flot – især fordi der var 2 prøver på dagen, og til den første fik de IB = ikke bestået. Cloie havde været lidt ukoncentreret, og som fører bruger man så meget energi på at få kontakt – og det er så der rally bliver svært. Man skal jo stadig havde overblik over banen, øvelser m.m. Jeannette kom til at gå skiltene i forkert rækkefølge – og så får man altså en IB.

Jeg fik sms fra Jeannette – og hun var pissed og ærgelig smiley

Det er jo klart, men ny prøve ventede, så jeg var dælme spændt på, om hun kunne sætte sig op igen. Det er SÅ sejt – ind igen – og så hente 100 ( som er maxpoints ), og 2. vinder og titel. SÅDAN. Man skal aldrig give op – men kæft, hvor jeg kender det. Særligt fra da jeg spillede mange koncerter. Havde man lavet en dårlig, var det godt nok svært at gå ind og vende bøtten kort efter igen. Så det er sejt gået!!

I hele taget nogle rigtigt super dage pt. Solen er fremme igen, og udelivet trækker. Der bliver samlet hyben og brombær på lufteturene – hjemme blilver der lavet marmelade, og der bages boller i lind strøm til at putte herlighederne på.

I haven høstes tomater, squash ( og æbler ), og aftensmaden har flere gange i denne uge stået på lækre pastaretter med skaldyr og netop tomat og squash! GUF!!

Jeg elsker “høsttid” med solskinsdagene, som man nyder ekstra – for om lidt er det slut, og når regn og rusk tager over, trækker man ind og kryber lidt sammen, og nyder de høstede goder.

Hvalpene nydes også i fulde drag. I morgen bliver de 4 uger, og dermed er halvdelen af tiden hos mig passeret. Om jeg fatter, hvor den tid bliver af…….Det går bare stærkt. Men ser man på dem, kan jeg jo godt se, der er sket en del.

Hvalpegården bliver åbnet ud mod stuen nu, og de jodler rundt og indtager det hele. Høje haler og WEEEEEEE – party. Efter 5-10 min. begynder de så at blive lidt utidige – brokker sig lidt og så er det i kassen og få en tår – og BUM, så soves der. Tungt – mens de nye indtryk fordøjes.

De får spillet lyd CD hver dag – og er herre-ligeglade. Det sjove er, at det er de store også. Det kan knalde løs med fyrværkeri og skud – og selv Gimli sover lige op ad ( og der er skruet pænt op nu ). Gimli er jo MEGET skudræd, så ingen tvivl om at han i al fald ikke forbinder de her lyde med hvad der foregår nytårsaften. Jeg håber dog, at der for hvalpene er en “bro”ift den dag de oplever disse ting IRL.

De spiser tørkost nu – uden de blødes op, og der konsumeres pæne mængder. De ligner også lidt terrængående små tanks 🙂

Søndag startede der træning for Sydkystens Hundeskole Jeg har 2 hold søndag og 2 mandag. Det er kommet rigtig godt i gang – og det er nogle dejlige hold. Det er et forløb jeg glæder mig til.

Jeg er også rigtig godt i gang med træningen af egne kræ. Vi har fået en udfordring hos træner Johanna, med en dobbelt slalom – som skal bakkes. Mine hunde er rigtig gode til at bakke – både omkring mig, og lige langs min side. Casey også, selv om hun er ung. Men nu er dedr nyt element – nemlig bakke VÆK fra mig, mens jeg går ved siden af. Det vil jo være sådan, når man skal gå i zig zag. Fed udfordring, og vi er nået til at med fingertarget kan vi. Den vil jeg så gerne have pillet af – så det er næste step.

Det går rigtig godt med fri ved fod og Casey – helt klart nogle brikker er faldet på plads. Nu skal kriterierne så øges med flere og flere forstyrrelser. Det er det svære med hende – men altså – hun er jo helller ikke så gammel, så det skal nok komme. Hun er dælme god ellers.

Herunder lidt billeder af hvalpenes første tur rundt i huset – de var over det hele, også på ungernes værelser 🙂 Så ind til mor og få en lur – og en lille vask. SÅ hyggeligt.

Som man også kan se, så er sådan et mor/hvalp-forhold fortsat eksisterende, hvis de bor sammen. Casey får stadig en daglig vask af Mutter Andrea, og begge nyder det vist lige meget. Honey kan også finde på at give Donna en tur – men ingen andre hunde herhjemme gør det. Kun de to mor/datter kombinationer. Meget, meget sødt smiley