Apropos “høsttid” – som det forrige indlæg omhandlede, så fortsætter det lidt endnu. De sidste dage har jeg høstet 250 gram uld fra Silver. Silver er kastreret, og der er MEGET at tage af, og det er et noget større arbejde, end at hive løs uld af tæverne, når de fælder. 4 timer har jeg stået indtil nu – med en kam, og taget centimeter efter centimeter.

Jeg er ikke god til at holde pauser, så det resultatede da lige i ondt i ryggen og en spændingshovedpine, der dog er ved at klilnge af nu et par dage efter Silvers smukkesering.

Det går fantastisk fint med hvalpene. Jeg nyder jo at have hvalpe – og de er meget i hænder. Både mine og andres smiley

Når de har sovet, og bliver lidt aktive igen – så står de nu og hopper op af hvalpegården – de vil UD, og allerhelst rende om benene på mig. Det er SÅ hyggeligt.

De tager også nogle gode lege-ture, og de sidste par dage har dette fået en ny facet. Noget med at gå i legebuk og bare stå og gø af hinanden. Kæft, hvor er de søde smiley

De er også blevet uvenner et par gange – de har bestemt temperament. De har leget, og pludselig har noget gjort ondt eller lign. og så snerres der og vises tænder – Grrrrrrrrrr, Grrrrrrrrrrr, Grrrrrrrrrr…….hæhæ, de ser ikke så farlige ud med deres ører der stadig hænger nede på hovedet og nuttede bamse-look smiley

Her har været en del gæster forbi – en vigtig del af socialiseringen. Dels deres nye familier, men også tidligere hvalpekøbere og træningskammerater. Her har været folk hver dag, siden de blev 3 uger. Super hyggeligt – og godt for de små!

Min træningplan med Casey kører stadig – og lige pt går det helt forrygende. Kæft, hvor er hun go´altså! I går opstod spontan træning med et par holdkammerater fra klubben og så Jeannette og Karin, som også er faste træningskammerater. Vi var nogle collier ( jeg havde kun Casey med ), en rottweiler – og en border collie. Lagde ud med fælles-øvelser – og Casey lå som et søm i dæk 3 min. Det sidste minut gik jeg bag træ i skjul. Hun rykker sig ikke ud af flækken og har totalt ro i blikket.

Hendes fri ved fod var super i går. Feltet ELSKER hun – og apporten kører også. Stå og sit under gang er perfekt – stillingsskift med stå ELSKER hun, såeh……..summa summarum – jeg ville være tryg ved at gå op i en LP2 med hende i nær fremtid. Det ville hun godt kunne klare – og også rigtig pænt.

Hun er tilmeldt en LP1 i okt. og så ellers kun rallyprøver i år, så jeg tror vi finpudser LP2, og så er vi klar i tidligt forår til at stille op i det. Det glæder jeg mig godt nok til!! Jeg synes LP1 er en lidt kedelig klasse………små korte fragmenter, og ingen øvelser med rigtig gang i. Når felt og apport kommer på, bliver det lidt sjovere.

Resten af flokken stortrives – og vi er ude og gå vores 2 timer på stranden hver dag. Det har været noget lummert de sidste par dage, så jeg glæder mig till turen derud lige om lidt. Det bliver rart at blive blæst igennem.

I morgen er der rally/colliedag her på Amager. Det opstod også spontant, og jeg gik ind i det, fordi Casey + 4 af hendes søskende skal til rallyprøver lige om lidt. Super med en dag sammen og jamme med lidt rally. Men flere stødte til, og jeg glæder mig virkelig til en dag sammen med en masse gode collie-venner og et par andre hunde-venner!

Trixie er lige blevet HD fotograferet denne uge og 2. sep skal de sidste 3 hvalpe fra C kuldte fotograferes. Dermed er hele kuldet fotograferet – jeg er MEGET stolt af mine hvalpekøbere! SÅ godt!!!

Casey skal igennem UHM d. 3. september. Opstod også lidt spontant, idet der blev sygdom hos testerne til de kommende 2 UHM i DCK. Det var umuligt at løse, så frem for 2 stk. UHM var vi nu nede på 1. Dvs 10 collier kunne testes, fremfor 20. Jeg har seks hvalpe, der gerne vil igennem – og jeg er sikker på der også er mange andre med hvalpe i den “rigtige” alder, som står på spring for at melde til, når det bliver lagt ud.

Det er “først til mølle” – så da mulighed kom for at få Casey med i andet regi – så skyndte jeg mig at takke ja til det. Så er der plads til endnu en collie til vores eget – og 11 bliver testede i år, frem for 10. Jo flere, desto bedre aht at få et racegennemsnit. Nu ved jeg at i al fald 1 fra C kuldet kommer igennem – det er jo ikke sikkert alle får plads, selv om de sidder på spring for at melde til. Det er der jo også andre der gør……….

En lille video af hvalpene fra i går. Donna er begyndt at lege med dem – det ser ret sjovt ud. Hun er meget forsigtig – laver en twist ( men langsomt ), går i legebuk, og napper dem lidt i kraven. Cute…..smiley