Wrooooooooouuuuummmm – gang i den!!

Hvalpene stortrives, og er mere og mere vågne. Så de vågne timer skal udnyttes, til også at putte nogle udfordringer ind, som kan berede dem til livet fremadrettet. En ting er mange gæster – det er super godt, men vi leger også en masse med lyde, ting som de må passere for at komme ud af hvalpegården ( hvad de MEGET gerne vil nu – det er partyyyyyyy!! ) osv. Grydelåg der kures hen af gulvet først lidt fra dem – og så tættere på, er de kyskolde overfor. Det larmer jo noget – men de kigger efter det, og løber så hen for at snuse til det. I hvert fald de første 2 gange – derefter var de ret ligeglade med det. De kravler over puder, foderposer og de store sækkesenge for at komme i “friheden” i stuen – der kører de også bare på.

De er også nogle rigtige nussehoveder – der går lang tid hver dag, hvor jeg bare lægger mig på gulvet, og så bliver mit ansigt myrdet, alt håret bidt i – og ørerne – og så kravler de også rundt på mig. Ender gerne med de putter sig ind til min hals – eller i arm – og så sover de. Verdens bedste ting at lave smiley

De bliver 5 uger i morgen – tiden går bare SÅ stærkt.

Lørdag havde vi rally/hyggedag her på Amager for collies og venner af collies. Dejligt at observere vi har i al fald 2 venner smiley

10 collies og 5 hunde af andre racer knoklede rally – og det var i silende regn og dundrende torden. Noget af en oplevelse – men dejligt at se, at hundene var ligeglade. Vi fik vadet nogle baner igennem, udvekslet fif og erfaringer – og så blev der trænet lidt lydighed også rundt omkring. 3 C-kuldhvalpe deltog, og som altid er det skønt at se dem og deres ejere!!!

Casey gik rigtig godt – så det var dejligt. Dagen efter var hun med på mit rallyhold som demohund, og gik helt af h……….til. Der er en tæve i løb på holdet, og så smed Casey da lige totalt hjernen.

Men var det nu derfor ? De sidste dage har hun gispet om aftenen, så jeg tog hendes temp og så var den 39,1. UPS – let feber, sjov adfærd – hvad var det nu sidst ??? SHIT – jo mere jeg kiggede på hende, desto mere sikker blev jeg på at borreliosen stak sit ækle, klamme hoved frem igen. Det var jo sådan det startede sidst – en masse gispen, som jeg tilskrev hormoner og kommende løb og så begyndte pludselig meget mystisk adfærd, og så var hun rigtig syg ret hurtigt.

Nu lægger hun sig også helst ind på børnenes værelser for sig selv – men spiser flot, og er meget aktiv på lufteture og leger en masse. Men sådan var det faktisk også sidst, inden det gik helt galt.

Så mig ringe til Nina – og vi blev enige om at hun ringede antibiotika ind – og så fik Casey ellers første omgang i går formiddags.

Så ville jeg tage hendes temp om eftermiddagen – og synes hun var en my ( MEGET lidt ) rustrød omkring hendes kønsåbning. Intet at se elles, men da jeg duppede et stk. toiletpapir imod, viste det tydeligt at nu var der lige startet en løbetid i sin tidligste fase.

Weeeeeeee – endelig! Det gik op for mig, hvor meget det egentlig har bekymret mig, den ikke er kommet – så jeg lavede en hel lille fest sammen med Casey. 15½ mdr – og i løb for første gang. Det er altså sent – men skyldes sikkert hun har været syg.

Men skyldes feberen så løb ? eller er der andet galt ? Åha – alle disse overvejelser. Adfærden med tabt hjerne osv skyldes garanteret løb. Hvis hun har feber i dag også ved middagstid – så er det nok det. Feberen faldt nemlig meget hurtigt sidst, da hun fik antibiotika for borreliosen. Møg-sygdom – som bor i kroppen resten af livet, og kan bryde ud når som helst.

Men tilbage til rallydag – hvor vi efter 2½ times træning endte her i hytten – til kringle og kaffe. Maria spædede til med et par bær-tærter. VILDT hyggeligt – og hvalpene havde en fest med at bide i strømpefødder og gå på omgang blandt 9 hundefolk. Der blev også larmet og grinet højt – så super socialisering for de små, som bare syntes det var herligt – og lidt trættende 🙂 De faldt i al fald i søvn midt i festen.

Fik jeg så taget billeder ? Næh…….stort set ikke. Glemmer det altid. Tsk tsk…….

Casey havde fået plads til UHM på lørdag, men en tæve i løb ( og noget påvirket af det tydeligvis ) skal ikke til UHM. Det på vente til hun er på dupperne. Så nu søger jeg at sælge pladsen til en af hendes søskende, men 3 stk. skal have taget HD billeder fredag, så de er heller ikke på toppen til UHM lørdag. Vi må se om det lykkes………ellers må den udbydes i colliekredse.

Lige lidt billeder – af hvalpe. Såvel store som små

Fin kontakt mellem hund og fører………..eller……….hm……Cloie er på 🙂

Lone og Rammstein i 270 grader venstre om. Ung han, som godt kan smide hjernen, men han tænder på samarbejdet, og det er SÅ lækkert, når han er på.

Casey og Honey. Honey går perfekt, Casey er som brormand. Kan smide hjernen, men når hun er på, er det SÅ lækkert!! Godt de kun er 15 mdr – for det bliver godt, når de er igennem fniller fnaller alderen. Ingen tvivl om det.

Lørdagens gæster troede ikke på, de små har lært at tørre op efter sig. Men klikkertræning kan alt – og her er beviset. Hun er på vej hen i affalds-spanden med det. Hun er den som er længst – da dette job var klaret, nuppede hun også lige opvasken. Super – bortset fra glassene ikke var helt blanke.

Z………………..Z……………………..Z…………………………….Z………………………..Z……..

På opdagelse – de er alle vegne nu. Tæskeskægt!!!