Det går stærkt pt. Dagene flyver af sted – og hvalpene vokser og vokser.

Det har nået en rigtig sjov alder nu. Der er gang i den, og der leges meget – og også voldsomt til tider. De er helt vilde med at være ude, så dagens regnvejr har været noget kedeligt noget. De gik da ud – meeen, det er ikke sjovt at være ude så længe, så ind og slåsse i hvalpegården i stedet.

I eftermiddags klarede det så op – og ud kom de. For en gangs skyld perfekt timing – for “farmor” Britta kom for at se til dem, lige da de var vågnet. Der var party – og stor begejstring over de kegler jeg havde efterladt på græsplænen. Sådanne kan nemlig apporteres – og så tæskede de rundt med kegler i munden. De er altså sjove…..smiley

Jeg går og venter på et nyt objektiv til kameraet ( som er bestilt ), så jeg kan skyde en million billeder af dem. Der er så mange sjove situationer hele tiden. Jeg SAVNER mit kamera!!!!

Her er gæster dagligt – og de små synes det er herligt. Det gør de store også – de forstår ikke helt, hvorfor de må stå bag et hegn og ikke være med til det sjove. Men sådan et betingelserne så bare pt. Som regel får de så klap og nus bagefter….

Silver har haft en skod-dag. Først vade 1 time på Fælleden med mor og flok i øsende regnvejr. Hold da op, vi var gennemblødte. Dejligt man så skal hjem og slappe af………nope, så smed den onde mor ham i bad. Sikke noget hø!! Men lækker blev han. Jeg kunne stå ude sen eftermiddag og børste og blowe ham – og socialisere hvalpe på larmende blower samtidig med. Jeg er mega fan af multi-tasking 🙂 De var så i øvrigt ret ligeglade………..var sågar henne og bide i den. Tsk tsk……..

Casey er ved at nærme sig højløbsk – og Silver synes hun er lækker. Akkeja – de er fjollede!! Håber der er bare lidt hjerne tilbage i week-enden, hvor vi skal til rallyprøver – men sandsynligvis er hun der allermest hot. Ja ja – vi tager det som en oplevelse 🙂

Som tidligere nævnt var Camilla her og tage billeder af hvalpene. Min computer ville så ikke læse disketten – så lånte en pc til det 🙂 Så drillede denne her side, så kun 19 er uploadede – men de kommer så til gengæld her :

http://hvalpe.lapinette.dk/#4.0